Hvordan jeg opbyggede en million dollars af B2B-forretning med LinkedIn-video

LinkedIn video marketing

Video har bestemt tjent sin plads som et af de vigtigste marketingværktøjer med 85% af virksomhederne udnytte video til at nå deres marketingmål. Hvis vi bare ser på B2B-markedsføring, 87% af videomarkedsførere har beskrevet LinkedIn som en effektiv kanal til at forbedre konverteringsfrekvensen.

Hvis B2B-iværksættere ikke udnytter denne mulighed, går de glip af alvorligt. Ved at opbygge en personlig branding-strategi centreret på LinkedIn-video var jeg i stand til at udvide min virksomhed til over en million dollars uden finansiering. 

Oprettelse af effektiv video til LinkedIn går ud over standard rådgivning om markedsføring af video. LinkedIn-videoer skal oprettes og optimeres specifikt til platformen for at nå det rigtige publikum og få en reel indflydelse.

Her er hvad jeg har lært (og hvad jeg ville ønske, jeg havde kendt) om at bruge LinkedIn-video til at opbygge en B2B-virksomhed. 

Kørselsresultater

Jeg forpligtede mig til at hæve mit LinkedIn-videospil omkring to år siden. Jeg havde pludret med at oprette videoer til firmaindlæg, men personlig branding var helt nyt for mig. Jeg plejede at tænke at skabe LinkedIn-videoer krævede at stå med perfekt kropsholdning foran en tavle og sprøjte ud (tydeligt scriptet) indgående marketingviden. Jeg skiftede min strategi og begyndte at skabe mere afslappede videoer ved bare at tale om de dele af branchen, som jeg kender og elsker.

I stedet for at fokusere på at sælge min virksomhed fokuserede jeg på at bringe alvor værdi for mit publikum. Jeg fortsatte med at skabe flere videoer og etablerede mig som fagekspert inden for marketing, forretning, ledelse og iværksætteri. Gennem konsekvent udstationering og regelmæssig interaktion voksede jeg mit publikum enormt i løbet af de næste par måneder: det nåede nu 70,000 tilhængere! 

Min video strategi drejning (og min vilje til at blive lidt personlig) betalte sig i form af tonsvis af nye kundeemner. Ved at sætte mig selv derude og tale om mit liv lærer folk mig at kende, når ud, hvis de synes, de er egnede til at arbejde sammen med os, og salgsprocessen går lynhurtigt. Da disse LinkedIn-udsigter begyndte at besøge min virksomheds hjemmeside eller nå ud til mig, var de allerede varme kundeemner. Hidtil har mit firma underskrevet mere end en million dollars i kontrakter fra kundeemner, der kommer fra LinkedIn.

Mens jeg har hjælp fra et fantastisk team, der plejer disse kundeemner, er leadgenerering et stort første skridt - og det kræver en stærk LinkedIn-videostrategi.

Fortæller en visuel historie

LinkedIn-videoer er en fantastisk måde at fortælle overbevisende, visuelle historier om dit personlige brand og din virksomhed. Mens begge formater er gode, formidler du ofte så meget mere om dit brand i en video, end du kunne i et blogindlæg. 

Værdien af ​​video ligger i, hvad du er i stand til at formidle visuelt / hørbart. Video giver folk mulighed for at oprette forbindelse til dig og endda lære dig at kende, fordi de kan hente oplysninger fra dit kropssprog og den måde, du taler på. Mange mennesker har fortalt mig, at de føler, at de allerede kender mig fra at se de videoer, jeg deler på LinkedIn.

Den samme besked kan modtages så meget anderledes, når du hører højttalerens tone og følelser. Sociale medier er epicentret for smarte tekstindlæg, men video føles mere autentisk. Video humaniserer også det ”højdepunktrulle”, som sociale medier er blevet. Du bliver lidt råere, lidt mere ægte for at dele video - en lektion, som jeg løbende lærte det sidste år, mens jeg filmede videoer med tre børn, der lærte hjemmefra i baggrunden. 

Dyrke dit ideelle publikum 

De samme bedste fremgangsmåder, som vi anvender på andre marketingkanaler, gælder også her; nemlig at du skal være strategisk omkring dit publikum, og at du skal give folk en grund til at bryde sig. 

Så meget som vi gerne tror, ​​at casting af et bredt net vil generere flere kundeemner, ved vi, at det ikke er sandt. Du skal være bevidst om dit publikum, når du opretter LinkedIn-video. Hvem taler du til? Mens du altid skal dirigere skriftligt indhold til en bestemt person, vil det med at have et specifikt publikum i tankerne, som du bogstaveligt talt henvender dig til, mens du filmer, hjælpe dig med at skabe mere overbevisende indhold. 

Når du først har bestemt, hvem du taler til, har du brug for en besked, der vil genlyd. Ved du, hvad der bestemt ikke vil give genlyd? En beskrivelse af dit produkt eller din tjeneste. Du er nødt til at give folk en grund til at bekymre sig om din virksomhed, før du taler om det. Fokuser på at skabe indhold, der er uddannelsesmæssigt med ringe omtale af din virksomhed. 

Før du begynder at filme, skal du spørge dig selv:

  • Hvad bryder mit publikum sig om? 
  • Hvad er mit publikum bekymret for?
  • Hvad ønsker mit publikum at lære om på LinkedIn?

Husk: at kultivere et publikum stopper ikke, når du rammer 'Indlæg'. Du skal også opbygge dit publikum i den bageste ende ved at interagere med (og tage en ægte interesse i) dit målmarked. 

For at sikre, at den målgruppe, du skitserede, faktisk ser din video, hjælper det med at være forbindelser først. Mit team og jeg gør dette ved at oprette lister over kundeemner i hver branche og opfordre dem til at slutte sig til vores netværk, så de kan se vores indhold i deres feed. De bliver regelmæssigt mindet om vores brand og vores værdi uden at vi åbent skal sælge. 

Oprettelse af din LinkedIn-videostrategi

Klar til at starte med at oprette din egen LinkedIn-video til at opbygge dit personlige og firma brand? Ikke sved det - det er lettere at kom igang end du tror. 

Her er nogle af de tip, jeg har lært om oprettelse af en effektiv LinkedIn-video i løbet af de sidste 2 år - inklusive 10 måneders udvikling af video under en pandemi:

  • Overtænk det ikke. Tænd bare for kameraet og skyd. Jeg ser ikke engang mine egne videoer, fordi jeg vælger mig fra hinanden.
  • Del indlæg om morgenen. Du vil se meget mere engagement om morgenen end om aftenen.
  • Tilføj undertekster. Folk ser måske på deres telefon eller omkring andre og vil hellere læse end at lytte. Det er også en bedste praksis for tilgængelighed. 
  • Tilføj en overskrift. Mens du tilføjer undertekster, skal du tilføje en opmærksomhedsgribende overskrift til din video

Jackie Hermes på LinkedIn-video

  • Bliv personlig. Mine indlæg, der har gjort rigtig godt, har handlet om fiasko, reflekteret over fremskridt og håndtering af vanskelige situationer. 
  • Være original. Jeg har eksperimenteret med at sende videoserier, men at have noget nyt at sige (med forskellige titler og miniaturer) er mest engagerende. 
  • Tillæg med kopi. Folk ser muligvis ikke din fulde video, og det er ok! Giv dem en grund til at forblive på dit indlæg og engagere dig ved at tilføje overbevisende kopi. 

For at vokse dit B2B-brand og forblive konkurrencedygtig skal du bruge LinkedIn-video. Så luk øjnene og spring ind! Når du begynder at sende, vil du ikke tro, at du ikke uploadede før. 

Følg Jackie Hermes på LinkedIn

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.