Top 3 nøgleelementer, der skal huskes til B2B-blogging

b2b blogging

Under forberedelse til Marketing Profs Business to Business konference i Chicago besluttede jeg at forkorte mine præsentationsglas til et minimum. Præsentationer med masser af punkter er IMHO, frygtelig og besøgende husker sjældent nogen af ​​de præsenterede oplysninger.

I stedet vil jeg vælge tre termer, der skal stikke i marketingfolkets hoveder, når det kommer til B2B blogging. Jeg vil også anvende stærke billeder, så folk kan huske beskeden.

Tanke lederskab

Tanke lederskab

Jeg valgte et billede af Seth Godin. Folk respekterer Seth, fordi han er en tankeleder inden for marketing- og reklamebranchen. Seth svømmer mod strømmen og har en gave til tydeligt at påpege fejl i status quo. Han får os til at tænke. Alle værdsætter en tankeleder, og at blive anerkendt som en er fremragende for din virksomhed. En blog er et perfekt medie til at blive anerkendt som tankeleder.

Voice

Voice

Folk kan ikke lide at læse ord på en side, de kan lide at høre en persons stemme. Case in point, denne lille visuel af Jonathan Schwartz, Blogger og administrerende direktør for Sun Microsystems vs. Samuel J. Palmisano, Bestyrelsesformand, IBM - ser på antallet af sider med links til deres respektive sider.

Jeg vidste faktisk ikke, hvem bestyrelsesformanden for IBM var, da jeg undersøgte dette.

Frygt

Frygt

Det sidste ord er frygt. Det er det, der stopper de fleste virksomheder fra at få en blog i gang. Frygt for at miste kontrollen over mærket, frygt for dårlige kommentarer, frygt for at folk peger fingre og griner, frygt for at fortælle sandheden. Nogle af statistikkerne peger på, hvordan frygt ødelægger nogle mærkers evne til at tiltrække læserskare og opmærksomhed. Nogle af de andre statistikker peger på virksomheder, der overvandt deres frygt og lagde det hele derude, som folk kunne fordøje ... og de vinder på grund af det.

Frygt er aldrig en strategi. Nogen fortalte mig engang, at du aldrig kan løbe hurtigt, når du altid kigger bag dig. For mange virksomheder er utrygge og frygter det ukendte. Ironien er, at deres største frygt sandsynligvis vil gå i opfyldelse, fordi de ikke overvandt dem.

4 Kommentarer

 1. 1

  Doug,
  Alle tre af de emner, du nævnte, har været diskussionsemner i mit firma. Det sjove er, at punkt 1 og 2 er lette diskussioner. Alle er normalt på samme side og accepterer dem som sande. Det tredje punkt har imidlertid været et genoptagende problem i lang tid. Folk synes enten at få det, eller de får det ikke. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange emnet for dårlige kommentarer er kommet op som en grund til ikke at gøre en form for sociale medier. Det går endda så langt som en frygt for, at en konkurrent saboterer os ved at sende indlæg løgn * suk *. Kampen fortsætter.

  Jeff

  • 2

   Jeff,

   Den gode nyhed er, at der ikke er nogen fastlagt regel om overvågning af kommentarer på en b2b-forretningsblog. Det er så simpelt som at indføre en 'god regel', hvor alle kommentarer modereres, og gennemsnitlige kommentarer ignoreres eller besvares personligt. Jeg har over 3,000 kommentarer på min blog og har kun været nødt til at skrive 2 personer tilbage og fortælle dem, at jeg ikke ville sende deres kommentar.

   Bare sørg for at fortælle folk på forhånd - dette er en forretningsblog, der åbner kommunikation til dine kunder og finder løsninger - ikke et åbent forum til at bash virksomheden. Hvis disse også er forstyrrede kunder, kan muligheden for at skrive dem personligt tilbage og hjælpe dem med at lufte vende dem rundt!

   Moderering er en fantastisk funktion i stort set alle blogplatforme. Med en B2B-blog vil jeg insistere på det!

   Ironisk nok er problemet med negativitet i erhvervslivet, at folk ikke ser virksomheder som 'mennesker'. Sjældent ville nogen tale med en person, som de ville skrive en virksomhed. Jeg taler af erfaring ... Jeg vil smække en virksomhed, når jeg udfylder deres 'kontakt os' formular, men når jeg kommer i telefon med dem, ved jeg, at det normalt ikke er personens skyld i den anden ende, og jeg nedtoner det .

   At have en blog giver kunderne en person til at se og lære at kende - hvilket minimerer risikoen for, at de starter en krig online.

   Held og lykke!
   Doug

 2. 3

  Doug,
  Tak for svaret. Du kommer med et godt punkt. Jeg har en tendens til at abonnere på de "ikke-modererede kommentarer" -skolen på sociale medier. Jeg føler bare, at det giver en vis følelse af empowerment til læseren / forbrugeren af ​​mediestykket. Dette bidrager uden tvivl til noget af frygten i mit firma. Måske skulle jeg blødgøre min tilgang lidt.

  Jeff

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.