Autograferet bog Giveaway!

0470122455.01. SCMZZZZZZZ V22454405I dag modtog jeg Chris Baggotts bog i posten, woohoo!

Så her er aftalen! Køb en kopi af Chris 'bog ved at klikke på bogen i dette indlæg, så giver jeg endnu en fantastisk bog, Kiss Theory Farvel, til de første 3 personer, der send mig et bekræftelseslink at de købte bogen. Bøgerne er autografer af Bob Prosen selv!

Jeg er begejstret for Chris 'bog af nogle få grunde:

 1. Jeg ser frem til at læse bogen. Chris har været på vejen siden hans firma begyndelsen taler og lærer fra e-mail-marketingfolk over hele kloden. Bogen vil uden tvivl være den kun bog værd at læse om e-mail-marketing!
 2. Chris er en ven og mentor. Han er åben, ærlig og simpelthen en flot fyr. Chris og jeg blev hurtigt venner, da jeg kom ind i hans firma, og jeg blev revet, da han rejste til sin nye opstart (men han ved, at jeg hepper på ham!).
 3. Jeg er i bogen! Der er et stort afsnit i bogen om automatisering og integration, som Chris spurgte Amol Dalvi og mig til at give feedback på. Tjek det ud ... Jeg synes, vi har sammensat nogle gode råd om API'er... med eller uden e-mailmarkedsføring.

0977684806.01. SCMZZZZZZZ V44661370Jeg har også en 4. autograferet kopi af Kiss Theory Good Bye for Engtech, mangeårig læser af denne blog, der ikke kunne finde en kopi af bogen, hvor han boede (den kommer i posten i næste uge, Eng!).

Særlig tak til Bob Prosen for elskværdig at sende autograferede eksemplarer af sin bog efter læser min anmeldelse. Jeg har passeret hans bog på arbejde og til venner! Det er en fantastisk bog om ledelses- og ledelsesstrategier, der passer til enhver organisation.

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hej Doug,

  Jeg er inde. Jeg sendte dig min info og glæder mig til at grave i Chris 'nye bog, især dit nye krav til berømmelse.

  Mens jeg var forbi Borders forleden, havde jeg mulighed for at læse et par kapitler af Kiss Theory Farvel, det er også en anden fremragende bog.

  Hilsen

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.