WiFi i biler? Bilindustrien forstår mig ikke

cadillac que

En af de luksus, jeg nyder i livet, er en smuk bil. Jeg tager ikke på dyre ferier, jeg bor i et kraveområde, og jeg har ikke dyre hobbyer ... så min bil er min godbid for mig selv. Jeg kører et ton miles hvert år og nyder at køre til enhver destination inden for et par dages kørsel.

Min bil har 3 HD-skærme indbygget - en berøringsskærm i konsollen og en på bagsiden af ​​hvert af forsæderne. I de sidste 3 år tror jeg, at jeg kun har brugt en af ​​skærmene i bagsædet en gang ... da min datter sad på bagsædet på en tur. Bilen har en DVD-afspiller, audio / video-tilslutning i bagsædet, satellitradio og OnStar. Der er en kortplatform, der er indbygget i konsollen.

På mit forsæde på disse ture er min iPad og min iPhone med nødvendige opladere og USB-forbindelse til min bils lydsystem. På bagsædet har jeg min bærbare computer. Bluetooth forbinder min telefon til systemet.

  • Så snart retssagen var afsluttet til satellitradioJeg lod det gå. iTunes-radio og musikken på min iPhone giver meget rigere kvalitet via USB-forbindelsen gennem Bose surround sound-systemet i bilen.
  • kortplatform kræver en opgradering via DVD hvert år, der koster over $ 100 for at holde kortene opdateret. Jeg bruger dem ikke, fordi jeg bruger Google Maps og alle mine kontaktoplysninger, internetsøgning og min kalender er helt integreret.
  • Bilen fulgte med sit eget telefonnummer som jeg aldrig aktiverede ... det er derfor, jeg har en smartphone og bruger Bluetooth -forbindelsen (det fungerer perfekt).
  • Bilen har en intern 40 GB harddisk at jeg kan overføre musik til via USB, CD eller DVD ... men ikke via min smartphone. Så jeg har et par tilfældige cd'er indlæst, som jeg aldrig lytter til.
  • My OnStar-abonnement slutter snart, og jeg tænker alvorligt på ikke at tilmelde mig løbende service. Jeg bruger det bare ikke ... til noget.

Siden iOS blev opdateret, har jeg haft problemer med, at min telefon ikke bliver genkendt med bilen. Bilen har ikke opgraderinger, en app Storeheller ikke integreres det problemfrit med mit liv ... men min telefon gør det.

Nu er GM det tilføje wifi i deres biler som en mulighed. Jeg allerede har wifi ... gennem hotspots på min iPhone og min iPad. Bil wifi-meddelelsen har sat mig over kanten. Uden for at GM-formanden er en Telecom-fyr, kan jeg bare ikke finde ud af, hvorfor de går denne vej.

Jeg tager ikke min bil overalt, Jeg tager min telefon overalt.

iPad-salg og tabletsalg udleverer ethvert skrivebord derude. Jeg har læst nogle nyheder om, at Apple arbejder på at bringe en iOS-grænseflade til biler inden for de næste par år. Ingen tvivl om, at Android kunne komme derhen tidligere. Hvad jeg ikke kan forstå, er hvorfor bilindustrien prøver på en eller anden måde at arbejde parallelt, når al teknologien allerede findes i min håndflade.

Min telefon er ikke tilbehør til min bil.

Jeg vil have et dashboard, som jeg kan skubbe min telefon ind i, der muliggør en konsol, der viser almindelige applikationer på en større berøringsskærm. Jeg vil have tastaturet deaktiveret, medmindre bilen står stille. Jeg skulle ikke engang være i stand til at fjerne telefonen, medmindre jeg er i parken. Slip af med backscreens og installer universalbeslag til tablets. Lad mine passagerer tilslutte deres telefon eller tablet, lytte til deres egen musik eller oprette forbindelse via en app til min bil for at udvide min skærm (sådan som AirPlay til AppleTV). Lad mig afspille min passagers musik eller min musik.

Min bil er tilbehør til min telefon.

Jeg vil kontrollere, opgradere, købe apps, lytte til musik, få adgang til kort eller dele min skærm på mine enheder... ikke min bils platform. Jeg vil ikke betale for nye dataplaner, nye telefonplaner, nye musikplaner, nye kortdata ... når jeg allerede betaler for det på mine smartphones og tablets.

Det eneste, jeg kan tilmelde mig, er en OnStar eller anden satellitdataforbindelse, som jeg ville betale for som sikkerhedskopi, hvis jeg er uden for min operatørs celleområde. Derudover ville et reservebatteri til at tilslutte min enhed, hvis bilen er i en ulykke, og strømmen ikke er tilgængelig, være noget der er værd at betale for.

Bilproducenter bør ikke arbejde på operativsystemer og wifi-forbindelse, de skal arbejde på at bringe bilens oplevelse til applikationer på min telefon ... og derefter et system, der sætter bilen i min telefon.

Bemærk: Foto er fra Cadillac og er deres CUE-system.

2 Kommentarer

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.