Forfatter Tom Morris svarer igen: Hvis Harry Potter kørte General Electric

Morris LG

Jeg tror ikke, der går en dag, hvor jeg ikke bare er forbløffet over virkningerne af internettet, Google og sociale netværk på vores verden. Det lyder måske virkelig 'nørdet', men jeg kom hjem i dag og havde et meget imødekommende svar på mit indlæg om Tom Morris ' bog, Hvis Harry Potter kørte General Electric. Det gjorde netop min dag! Det fulde indlæg og kommentarerne fra Tom er her.

Tom har solgt mig på sin bog, simpelthen ved at være god nok til at tage sig tid til at sige hej og give lidt baggrund om sin bog. Hvor ofte ser vi dette i dag? Jeg har aldrig lagt penge i Toms tegnebog, men da han så mit indlæg via nettet, var han dejlig nok til at sige hej. At tage tid ud af hans tidsplan for at svare på mit indlæg fortæller mig allerede, at de oplysninger, som jeg vil læse i Toms bog, mildt sagt er tilfredsstillende.

Ironisk nok var jeg lige kommet hjem fra Verizon-butikken, hvor jeg købte min telefon for et par måneder siden. Jeg stod i kø i 55 minutter (ja, det er sandt), stod op til skrivebordet og fik straks et visitkort med et telefonnummer på, hvem jeg havde brug for at ringe til vedrørende min ødelagte telefon. Jeg brugte en masse penge sammen med disse fyre, og de så ikke engang glade ud over at se mig!

En sidebemærkning ... Jeg skrev Tom og sagde sjovt til ham, at jeg ikke var fan af Harry Potter, men han forsikrer mig om, at jeg ikke skal bekymre mig. Han skrev:

Bogen er skrevet på en sådan måde, at den ikke forudsætter viden eller fandom vedrørende Harry Potter. Jeg har hørt fra bunker af administrerende direktører, der aldrig har læst et ord af Potter, og som skriver med ros for bogen!

Tak for din imødekommende e-mail! Jeg håber, du finder den nye bog forfriskende roman og stimulerende til dine egne yderligere refleksioner! Nogle har fortalt mig, at kapitlet om løgne alene var prisen for bogen værd.

Tak, Tom! Sørg for at slå mig op, når du kommer til Indianapolis. Kaffe er på mig!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.