Kan vi dræbe opmærksomhedsomfanget?

Opmærksomhed Span Myte

Prøv som jeg måske gør fjerne myten om det faldende opmærksomhedsspænd, det fortsætter med at dominere alt for mange markedsføringspræsentationer og hovedtaler. Så jeg arbejdede med en af ​​mine kollegaer i Ablog Biograf at producere den første i en række videoer, der fjerner nogle myter og misforståelser online ... samt bringer nogle af mine rants til offentligheden.

Gør dine blogindlæg kortere, gør dine videoer kortere, gør din grafik enklere ... listen med forfærdelige råd fortsætter og fortsætter. Og opmærksomhed span myte er ikke bare blevet spredt af marketingfolk, det er også blevet spredt af store nyhedsmedier, herunder Time Magazine, det Telegraph, det GuardianUSA Today, det New York Times, det National Post, Harvard videre Amerikansk radio og i ledelsesbogen Brief. Åh.

Heldigvis gjorde en medievirksomhed arbejdet og undersøgte myten om, at omfanget af menneskelig opmærksomhed faldt… det BBC. Forfatter Simon Maybin kontaktede den anførte datakilde - National Center for Biotechnology Information på US National Library of Medicine og Associated Press - og det kan heller ikke finde en rekord af forskning, der bakker op om statistikken.

I endnu en ironi ... Simon finder det guldfisk har faktisk heller ikke korte opmærksomhedsspænd!

Det handler om valg!

Vi lever nu i en verden, hvor alt er on-demand og bogstaveligt talt lige ved hånden. Her er nogle eksempler:

  • SEO - Jeg søgte efter hjælp i morges med en kode, som jeg skrev. Jeg klikkede på de første par resultater på søgemaskinens resultatside og fandt ikke det, jeg ledte efter. Derefter omskrev jeg søgningen et par måder og fandt i sidste ende de nøjagtige oplysninger, som jeg havde brug for. Betyder det, at min opmærksomhed var kortere, fordi jeg brugte lidt tid på hvert søgeresultat? Nej, det betød, at de ikke var relevante, og jeg fortsatte med at søge efter de oplysninger, jeg havde brug for, indtil jeg fandt den. Min opmærksomhed span aldrig, hver svingede fra opgaven ved hånden ... men valgene gjorde.
  • Lyd og video - Jeg elsker at lytte til podcasts og se videoer, men jeg har ingen tålmodighed til at bloviere eller selvfremmende højttalere. Jeg vil springe over at lytte eller se videoer kontinuerligt ... indtil jeg kommer til et resultat, hvor kvaliteten og produktionen giver mig det, jeg ønsker. Og så lytter jeg måske i timevis, hvis emnet er informativt og underholdende. Vi lever i en verden af ​​binge-watching on-demand video ... folkens, der er ingen problemer med opmærksomhedsspænd i en weekend med Game of Thrones!

AJ gør et fantastisk stykke arbejde med at dele videoer, hvor målgruppen er mellem ni og femten år gammel! I hele historien har gamle curmudgeons kæmpet for de unge for at være opmærksomme ... og disse Youtubere er i stand til at få milliarder af visninger til videoer, der undertiden varer mere end en time.

Hvad vores ungdom har, som vi ikke havde, er valg og bekvemmelighed.

Så hvad betyder det for marketingfolk?

Jeg vil udfordre marketingfolk til at bevæge sig i den modsatte retning. Giv dybdegående artikler, masser af statistikker, nyttige råd, infografik, videoer og podcasts, der dykker dybt ned i emner, der er interessante for din målgruppe. Vi fortsætter med at

Hver klient, som vi udvikler en indholdsbibliotek for med disse dybe dyk giver de fantastiske resultater for dem. Sikker på ... nogle irrelevante besøgende scanner og forlader ... men udsigter, der leder efter informationen, forbliver, fortærer, deler og engagerer sig i de leverede oplysninger. Hvis du vil vinde på indhold, skal du stoppe med at producere uendelige strømme af uønsket indhold og give informativt indhold af høj kvalitet, som din målgruppe søger!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.