AT&T: Den næste AIG?

ved t

Næsten hver dag jeg kommer hjem, får jeg et smukt stykke direkte mail fra AT&T om U-Vers. De har solgt mig. Jeg vil have det. Jeg vil have en stor fed pakke med øgede downloadhastigheder, den avancerede evne til at styre min fjernsynsprogrammering, DVR ... Jeg vil have det hele.

Men jeg kan ikke have det.

Efter instruktionerne på et af de stykker direct mail, jeg modtog for måneder siden, gik jeg igennem hele processen online. Jeg udfyldte alle felterne, klikte gennem de endeløse sider med oplysninger, satte en aftale ... kun for at få et svar i slutningen, da anmodningen behandlede, at der var et problem med anmodningen, og jeg havde brug for at ringe til AT&T.

Den sidste ting jeg vil gøre er at ringe til AT&T.

Du havde mig, AT&T! Bare skriv et brev til mig og fortæl mig, hvad der foregår. Er der et problem med min nuværende konto? Jeg har været din kunde i 7 år - lige siden jeg flyttede til Indianapolis. Er der et problem med min adresse? Er den ikke tilgængelig?

Selvom du undlader at lade mig vide det, kan du så stoppe med at sende de dyre, fristende brochurer med fire farver til min adresse hver eneste dag? Vær venlig?! Du skal bruge omkring $ 4 til $ 10 om måneden for at prøve at sælge mig U-vers ... og jeg er solgt. Du vil simpelthen ikke lukke aftalen, og jeg ved ikke hvorfor. Du vil have mig, ikke? Så ring til mig! Det er ikke svært at skrubbe dine lister mellem dine online data og direct mail -kampagner, du kan spare mange penge.

På samme tid du skruer op for min mulighed, bemærkede jeg, at dine medarbejdere er ved at gå ud i strejke... midt i recessionen. Jeg har læst online, at du ikke reagerer på anmodninger om beskyttelse af militære reservisters job, ikke sikrer at badeværelser har sæbe og toiletpapir, og du tilbyder dine medarbejdere ingen lønforhøjelse i et par år - derefter 2% hver år efter.

2% midt i denne recession lyder ikke forfærdeligt ... indtil jeg læste, at det ikke ville dække stigningen i sundhedsudgifter.

Og så læste jeg om din administrerende direktør Randall Stephenson, hvis kompensation faldt til sølle 15 millioner dollars om året, selvom han tog en stigning på 22% hjem. Dette inkluderede $ 376,000 i frynsegoder, herunder næsten $ 142,000 i udgifter til flytning, $ 83,000 til personlig brug af AT & T's corporate jet og $ 14,000 i økonomisk rådgivning.

I 2008, på trods af at økonomien og jeg ikke var U-Vers-kunde ... i 2008, tjente AT&T 12.9 milliarder dollar, op fra 12.0 milliarder dollar året før. Salget steg til 124 milliarder dollar fra 119 milliarder dollar. Så din virksomhed voksede 4.2%, og din indtjening voksede 7.5%, men du kan ikke engang give dine medarbejdere en lønstigning?

Jeg vil også have en iPhone. Men jeg er ikke sikker på, at jeg kan støtte et firma, der hælder penge ned på toilettet, sandsynligvis vil have gavn af stimuluspakken (husk bredbånd er en del af pakken) og behandler sine medarbejdere som lort. Jeg er slet ikke en fagforening - men i dette tilfælde kan jeg heppe på dem.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.