Når jeg tweet på Twitter med Snitter ...

Som jeg Tweet on Twitter med Snitter, Jeg forsøger at Twoosh. Twooshing med Snitter er lettere fordi Snitter fra Snook kommer med Snurl.

Hvad?

Hvad i alverden er denne nye lingo? Her går intet ... for et stykke tid siden sluttede jeg mig Twitter. Twitter er dybest set et universelt chatrum, hvor nogen kan tale med nogen (der er nogle fortrolighedsfunktioner). Når du sender en kommentar eller et svar på Twitter, er det kendt som en Tweet. Latterlig? Absolut. Spild af tid? Måske. Vanedannende? Ja.

Nogle folk kalder det mikroblogging; dog ser jeg det personligt som mere en diskussion eller et åbent forum end en blog, da det er meget mere interaktivt mellem mikrobloggeren og publikum. En blog giver et emne, som bloggeren kan åbne en diskussion om med et detaljeret indlæg, der kommer med autoritet ... Twitter giver ikke plads til autoriteten, den åbner bare samtalen.

Mere om Twitter

Twitter giver dig mulighed for at 'følge' de folk, du måske er interesseret i. Der er nogle meget store navne i teknologibranchen, der ofte postes på Twitter. Nogle af dem beder faktisk om information eller leverer snigekig på kommende artikler og nyheder. Jeg hørte faktisk nyheden om det Heath Ledger døde på Twitter - ikke på nyhederne eller på nettet!

Hvis du ønsker at svare nogen, kan du bruge et @ symbol. @douglaskarr betyder, at du svarer eller taler til mig. Hvis du vil tale med mig direkte og privat, kan du skrive D douglaskarr.

Lad os fortsætte ...

I stedet for at gå til min Twitter side for at holde styr på alle bruger jeg et tredjepartsværktøj kaldet Snitter. Snitter blev skrevet af Snook. Når du ønsker at kvidre og sætte et link i dit tweet, kan du forkorte webadressen ved hjælp af Snurl, som er bygget lige ind i Snitter.

Er du stadig med mig?

Twitter har en grænse på 140 tegn på hvert af dine indlæg. Hvorfor 140 tegn? Ikke sikker, men jeg tror, ​​at det falder sammen med den begrænsning på 160 tegn, der findes på SMS-beskeder (meddelelser sendt med din telefon). Twitter er mobilintegreret ... du kan få og modtage tweets via mobiltelefonen.

Så hvad i helvede er en Twoosh?

Hvis du sender et tweet, der er 140 tegn lige, er det en Twoosh, sammenlignet med swoosh lyden af ​​en basketball, når den let glider gennem kurven. Mine venner på Rekursiv funktion har bygget, hvad der kun kan defineres som de mest ubrugelige, vanvittige, uskadelige men harmløse spil, jeg nogensinde har set på internettet, Tweet140.

Twooshing på Tweet140Tweet140 sporer faktisk hver af dine tweets, scorer og rangerer dig på din evne til gennemsnitligt så tæt på 140 tegn pr. Tweet som muligt. De har også det sjovt og latterliggør dig, når du stinker.

Jeg er lige gået and status bag, og er nu en svane. Tweet140 gælder også de 140 tegn, se på hjemmesiden, og al besked er i 140 tegnsæt.

Jeg kan ikke tro, jeg er blevet suget ind i dette!

Så ... læs det en gang til: Som jeg tweet on Twitter med Snitter, Jeg forsøger at Twoosh. Twooshing med Snitter er lettere fordi Snitter fra Snook kommer med Snurl.

Får du det nu?

Håber at se dig Tweet på Twitter med Snitter, snart! Håber du laver Twooshboard på Tweet140!

9 Kommentarer

 1. 1

  Jeg følger bestemt ikke nok folk på Twitter (jeg fandt ud af om Heath Ledger på Digg, og jeg bruger ikke engang så meget), men du er føjet til listen nu Doug!

  Snitter er et fantastisk værktøj, jeg har brugt Snitter derhjemme og Tweetr (en anden AIR-drevet app) på arbejdspladsen, og jeg begynder at tænke på at installere Snitter til arbejde. Der er mange forskelle, men Tweetr tæller ned, hvor mange karakterer du har forladt samt forkortelse af webadresser (men jeg kan ikke huske hvad med), kan være bedre for dit spil!

 2. 2

  Ok, takket være doug tweeter jeg nu på twitter med snitter høflighed af snook, som tilsyneladende kommer med snurl, og ja, dette er en twoosh

  "Jeg kan ikke tro, at jeg er blevet suget ind i dette!" - ditto.

 3. 3

  Fantastisk introduktion til Twitter-verdenen. Jeg tror, ​​du rammer sømmet på hovedet ... det føles som et latterligt spild af tid de fleste dage, men fra tid til anden får du en masse værdi. Og ja, bestemt vanedannende.

  Og tak for Tweet140-stikket! (Selvom du gjorde stød mig væk fra leaderboardet)

 4. 4
 5. 6

  Ja, det er vanedannende, jeg indrømmer frit, at jeg er en Twaddict. Men det er også et godt sted at få information (jeg lærte også om Heath Ledger gennem Twitter, såvel som branden i Las Vegas og andre nyheder). Du kan også twittere sammen med folk, der deltager (faktisk eller næsten) i de samme aktiviteter. Jeg har fulgt verdensserien, NFL-playoffs og præsidentvalget i realtid med mange andre i twitterversen.

  Kan ikke anbefale det stærkt nok.

  mtkr

 6. 7
 7. 8

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.