Arrrgh Microsoft Office VBA & XML!

Depositphotos41937889 s

Jeg lavede noget med Microsoft Office i dag og oprettede faktisk en formular, der ville blive sendt til en API og derefter bringe svaret XML tilbage. Da Office 2003 er integreret med XML, så jeg derefter, hvordan jeg let kunne analysere den returnerede XML for at gemme den i en tabel eller et midlertidigt rekordsæt….

Aarrrrgh!

Dette er når jeg finder ud af, at Microsof Office 2003 er fuldt integreret med XML (eller MSXML) gennem det GUI (grafisk brugergrænseflade), men IKKE gennem VBA-motoren (Visual Basic for Applications). Det betyder, at selvom jeg kan få XML-svaret, skal jeg bruge kode til at analysere XML og arbejde med det.

Mit gæt er, at problemet er, at VBA virkelig ikke har ændret sig siden Visual Basic 6.

BEMÆRKNING TIL MICROSOFT: Opdater din programmeringsgrænseflade, når du frigiver producenter i din grafiske brugergrænseflade! Geeez.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.