Apple lancerer ... en telefon. Gabber nogen anden?

Depositphotos8898355 s

I ved måske eller måske ikke, at jeg for nylig flyttede over til en MacBook Pro på arbejde. Jeg er tilfreds med det, det er imponerende. OSX er fantastisk ... men jeg har stadig applikationer, der går ned, og jeg har stadig haft problemer med det. Jeg er ikke så forelsket i det, at min husstand er en hel Mac. Jeg har en G4, og resten af ​​mine computere er pc'er, der kører XP sammen med en Buffalo Linkstation, der kører Linux.

Er jeg den eneste fyr i verden, der virkelig ikke er imponeret over, at Apple byggede en telefon? Det er en telefon folk! Begreber som 'revolutionær' bruges. Revolutionerende? Virkelig? Hvad overser jeg? Er det ikke bare Phone 2.0?

iPhone

Lad os gå ned på listen over funktioner og fortælle mig, hvor jeg tager fejl:

 • I stedet for et standard tastatur bruger iPhone en patenteret Apple-teknologi kaldet "multi-touch". Den bruger ikke en stylus, har "multi-finger-bevægelser" og hævder at ignorere utilsigtede berøringer. Jobs sammenlignede det med to andre revolutionerende Apple UI'er - musen på Macintosh og klikhjulet på iPod.

Dejligt, de forbedrede en pegefelt.

 • 3.5 tommer berøringsskærm med et virtuelt tastatur.

Wow, større skærm. Jeg har allerede et 'virtuelt tastatur' på min telefon.

 • iPhone kører OS X, Apples standardoperativsystem; ifølge Engadgets fremragende dækning: "Det lader os oprette desktopklasse -applikationer og netværk, ikke de krøllede ting, du finder på de fleste telefoner, det er rigtige desktop -applikationer."

Kan jeg køre Illustrator på en 3.5 ″ skærm? Ja! Leveres den med 2 GB RAM?

 • Synkroniseres med iTunes: “iTunes synkroniserer alle dine medier til din iPhone - men også masser af data. Kontakter, kalendere, fotos, noter, bogmærker, e-mail-konti ... ”

Yup, fik det også med min telefon nu.

 • Apples designkoteletter findes overalt på iPhone: “3.5-tommer skærm, skærm med højeste opløsning, vi nogensinde har sendt, 160ppi. Der er kun en knap, “hjem” -knappen […] tyndere end nogen smartphone… ”

Bedre ... hurtigere ... stærkere ... det er telefonen på 6 milliarder dollars.

 • 2 megapixel kamera indbygget

Yup, fik det. Og min telefon laver også video og lyd.

 • Fremragende mediefunktioner - rul gennem din musik, widescreen-video, albumgrafik, indbygget højttaler ...

Har også noget af det. 3.5 ″ er widescreen? For hvem, en loppe?

 • Synkroniser din iPhone med din pc eller Mac (til kontakter osv.)

Forstået.

 • Standardtelefonfunktioner - SMS, kalender, fotos osv. Med fotos er der en bevægelsessensor, der roterer fotos, når du drejer telefonen.

Min skærm roterer, når jeg glider ud på tastaturet. Ok ... du har mig ... bevægelsessensorer er søde.

 • Visuel voicemail

Sød. Stemme til tekst var lige det, jeg havde brug for, når jeg tjekker min telefonsvarer på motorvejen! Jeg kan rulle med to fingre, mens jeg løber ind i autoværnet!

 • Rich HTML-e-mails - fungerer med enhver IMAP- eller POP3-e-mailtjeneste. Dette staver problemer for Blackberry!

Min gør det.

 • Safari-browseren kører på iPhone-"det er den første fuldt brugbare browser på en mobiltelefon." Jobs viser, at NYT kører i iPhone - det faktiske websted, ikke en dårlig WAP -version.

Shenannigans! Jeg kører Opera Mobile, og det er 'fuldt brugbart'.

 • Google Maps

Med en browser og internetforbindelse ... ja, det gør jeg også. Selvfølgelig vil den ekstra tomme skærm hjælpe mig med at finde min vej lettere.

 • Widgets, der opretter forbindelse til internettet problemfrit (via WiFi og EDGE)

Så jeg kan tjekke vejret, mens jeg går på arbejde! Åh ... vent et øjeblik ...

 • Gratis "push" IMAP-e-mail fra Yahoo

Super duper.

Jeg ved, at jeg er ved at være flabet omkring dette, men jeg forstår det bare ikke. Lyder som en masse af hype for en telefonopgradering, ikke sandt?

Kast bredbåndsvideo til videoforbindelse på den dårlige dreng, og denne Star Trek-nørd rammer loftet. Uden det er det dog bare ... tør jeg sige ... en telefon.

Hvad næste gang, Apple lancerer tv? Umm….

PS: Særlig undskyldning til Bill ... han var ved siden af ​​sig selv og spiste ved frokost i dag og regnede allerede med, hvor mange år af sin pensionering han måtte opgive for at købe en. Jeg vil ikke fornærme dig Bill, men det er en god marketing -hype for en telefon.

10 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jeg har for nylig brugt $ 400 på en iPod-video og tilbehør, så jeg ser ikke efter at købe iPhone. Nogle mennesker elsker måske iPhone, men jeg foretrækker separate enheder til telefon og MP3-afspiller snarere end en enhed, der måske er ”jack of all trades master of none”.

 3. 3

  Jeg tror, ​​at det, der får iPhone til at skille sig ud, er dens enkelhed. Jeg er nu en ikke så stolt ejer af en telefon, der angiveligt gør det hele. Men du skal trykke på så mange knapper (og der er mange af dem), at det bare afskrækker mig. Krasjer hele tiden. Ingen enkel synkronisering (hej, fra i dag kan jeg ikke engang synkronisere det med OSX). Buggy.
  Så ja, hver enkelt funktion er måske ikke så speciel i sig selv, men det faktum, at de kombineres af Apple, får mig til at håbe, at der muligvis er en PDA-telefon, der rent faktisk kan bruges.
  Enkelhed er ordet for mig.

  Er overrasket over, at du oplever nedbrud på OSX. Jeg kører meget krævende videojob på mine mac'er og får meget sjældne nedbrud. Måske en om ugen - og selv da har jeg ikke brug for en genstart. Bruger du mange tredjeparts plug-ins?

  Ansvarsfraskrivelse: Jeg er en meget glad ejer af omkring 5 Mac'er 🙂

 4. 4

  Martin,

  Jeg vil ikke have nogen til at tro, at jeg er en utilfreds Apple-kunde ... jeg elsker på alle måder min MacBook Pro. Desværre forlader det ofte aldrig min side! 🙂 Dit punkt på 'enkelhed' er alt, hvad jeg har oplevet hidtil. Jeg er bare virkelig overrasket over al hype på en telefon!

  Jeg skulle have afklaret ... Jeg har aldrig styrtet OSX, kun nogle af de programmer, der kører.

  Min ansvarsfraskrivelse: Jeg ville eje 5 Mac'er, hvis jeg havde råd til dem. 😉

  Doug

 5. 5

  Talt som en ægte Mac N00b. Hæng derinde Doug…. du får det.
  Er du ikke den person, der altid ville fortælle mig, hvornår du købte noget…. “Ja…. men det er cooool. ”

  sagde du Super-duper

 6. 6

  Ja - os Applefans er altid på forsvaret 😉

  Apple er bare meget gode til deres hype. Når jeg ser hovedtonen, er jeg altid fristet til at trykke på knappen "Køb nu". Heldigvis kommer produkterne senere til Europa (og endda senere til Norge) end USA, så jeg kan altid læse nogle virkelige livsoplevelser fra “normale” brugere.

  "Revolutionerende" i AppleTalk betyder "Det virker". Desværre er det ikke industristandarden ...

 7. 7

  Mig igen, håber jeg ikke bliver til en blogstalker 😉
  Så lige nøglepræsentationen til iPhone, og det ser ud til, at telefonen vil gøre browsing ikke kun mulig (som de fleste telefoner nu gør), men faktisk behagelig. Det samme gælder for de fleste af dets funktioner.
  Hvad der også ramte mig bagefter var, at hej, denne ting kører OSX og har skrivebordsstyrke - men der var ikke en enkelt app, der kunne vise det under præsentationen. Med andre ord: månederne op til forsendelsen er ikke ugyldige af ny hype 😉 Apple er god til dette.
  Jeg husker, da iPod først kom, mange nørder var kritiske over for det. Jeg kan huske, at man sagde "godt, det er en bærbar harddisk, så hvad?". Og i dag ejer de markedet.
  På telefonmarkedet er de sent indrejse, men de er stærke med hensyn til usabilitet, og de vil have et meget godt distributionsnetværk i USA. Så 1% markedsandel i 2008 bør ikke være uden for rækkevidde.
  Spændende tider 🙂

  Her er et interessant link til, hvad dette kan betyde for offentliggørelse generelt og i forlængelse også blogging: http://www.buzzwordcompliant.net/index.php/2007/01/10/two-approaches-to-mobile-publishing/

  Og det har du måske bemærket Yvonne er tilbage blandt de levende.

 8. 8
 9. 9

  ... i bakspejlet, vil du revidere dette indlæg 😉?

  Ser ud som om iPhone havde en vis indvirkning, og det har bestemt ændret mit brugsmønster på Internettet.

  Andre telefoner, jeg tidligere havde ejet, var teknisk i stand til at udføre disse funktioner, men de var besværlige, komplicerede og langsomme.

  • 10

   Jeg er ikke sikker, Foo. Markedsandelen og populariteten er ikke en overraskelse i betragtning af kulten fra Apple. Funktionaliteten er et trin op, et display med bedre berøringsrespons, en bedre opløsning ... samt en appbutik (ikke original). Jeg tror, ​​de hævede linjen helt sikkert - men jeg ser stadig ikke meget ud over den 'seje' faktor.

   På den dårlige side får iPhone stadig dårlige karakterer for taktil brugervenlighed (du skal se på den for at bruge den, normalt med to hænder), og der har været flere hikke - inklusive kill-switch, deaktiveret tethering (brug af det som et internet til din bærbare computer), den reducerede kvalitet under 3 g og mere.

   At komme ned ad røret er hvad der er mere interessant - iPhone går head to head med bærbare spilkonsoller. Det kan være en markedsskifter!

   Android er det mobile operativsystem, der har mine øjne på det. En open source-telefon, der kan køre på næsten enhver hardware uden begrænsninger, og en åben applikationsbutik kan være et stort spring ud over iPhone.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.