Apple lancerer ... en telefon. Gabber nogen anden?

Depositphotos8898355 s

I ved måske eller måske ikke, at jeg for nylig flyttede over til en MacBook Pro på arbejde. Jeg er tilfreds med det, det er imponerende. OSX er fantastisk ... men jeg har stadig applikationer, der går ned, og jeg har stadig haft problemer med det. Jeg er ikke så forelsket i det, at min husstand er en hel Mac. Jeg har en G4, og resten af ​​mine computere er pc'er, der kører XP sammen med en Buffalo Linkstation, der kører Linux.

Am I the only guy in the world that’s really not impressed that Apple built a phone? It’s a phone people! Terms like ‘revolutionary’ are being used. Revolutionary? Really? What am I missing? Isn’t this just Phone 2.0?

iPhone

Let’s go down the list of features and tell me where I’m going wrong:

 • Instead of a standard keypad, the iPhone uses a patented Apple technology called “multi-touch”. It doesn’t use a stylus, has “multi-finger gestures” and claims to ignore unintended touches. Jobs compared it to two other revolutionary Apple UIs – the mouse on the Macintosh and the click wheel on the iPod.

Dejligt, de forbedrede en pegefelt.

 • 3.5 tommer berøringsskærm med et virtuelt tastatur.

Wow, bigger screen. I already have a ‘virtual keyboard’ on my phone.

 • iPhone runs OS X, Apple’s standard operating system; according to Engadget’s superb coverage: “It let us create desktop class applications and networking, not the cripled stuff you find on most phones, these are real desktop applications.”

Kan jeg køre Illustrator på en 3.5 ″ skærm? Ja! Leveres den med 2 GB RAM?

 • Synkroniseres med iTunes: “iTunes synkroniserer alle dine medier til din iPhone - men også masser af data. Kontakter, kalendere, fotos, noter, bogmærker, e-mail-konti ... ”

Yup, fik det også med min telefon nu.

 • Apple’s design chops is all over the iPhone: “3.5-inch screen, highest resolution screen we’ve ever shipped, 160ppi. There’s only one button, the “home” button […] thinner than any smartphone…”

Better… faster… stronger… it’s the $6 Billion Phone.

 • 2 megapixel kamera indbygget

Yup, fik det. Og min telefon laver også video og lyd.

 • Fremragende mediefunktioner - rul gennem din musik, widescreen-video, albumgrafik, indbygget højttaler ...

Har også noget af det. 3.5 ″ er widescreen? For hvem, en loppe?

 • Synkroniser din iPhone med din pc eller Mac (til kontakter osv.)

Forstået.

 • Standardtelefonfunktioner - SMS, kalender, fotos osv. Med fotos er der en bevægelsessensor, der roterer fotos, når du drejer telefonen.

Min skærm roterer, når jeg glider ud på tastaturet. Ok ... du har mig ... bevægelsessensorer er søde.

 • Visuel voicemail

Sweet. Voice to text was just what I needed when I’m checking my voicemail on the highway! I can scroll with two fingers as I run into the guardrail!

 • Rich HTML-e-mails - fungerer med enhver IMAP- eller POP3-e-mailtjeneste. Dette staver problemer for Blackberry!

Min gør det.

 • The Safari browser runs on iPhone – “it’s the first fully-usable browser on a cellphone.” Jobs shows the NYT running in the iPhone – the actual website, not a puny WAP version.

Shenannigans! I’m running Opera Mobile and it’s ‘fully-usable’.

 • Google Maps

Med en browser og internetforbindelse ... ja, det gør jeg også. Selvfølgelig vil den ekstra tomme skærm hjælpe mig med at finde min vej lettere.

 • Widgets, der opretter forbindelse til internettet problemfrit (via WiFi og EDGE)

So I can check the weather as I’m walking to work! Oh… wait a sec…

 • Gratis "push" IMAP-e-mail fra Yahoo

Super duper.

I know that I’m being flippant about this, but I just don’t get it. Sounds like en masse of hype for a phone upgrade, doesn’t it?

Kast bredbåndsvideo til videoforbindelse på den dårlige dreng, og denne Star Trek-nørd rammer loftet. Uden det er det dog bare ... tør jeg sige ... en telefon.

What’s next, Apple launches TV? Umm….

PS: Special apology to Bill… he was beside himself salivating at lunch today and already calculating how many years of his retirement he had to give up to buy one. I don’t mean to insult you Bill, but this is some damn good marketing hype for a phone.

10 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jeg har for nylig brugt $ 400 på en iPod-video og tilbehør, så jeg ser ikke efter at købe iPhone. Nogle mennesker elsker måske iPhone, men jeg foretrækker separate enheder til telefon og MP3-afspiller snarere end en enhed, der måske er ”jack of all trades master of none”.

 3. 3

  Jeg tror, ​​at det, der får iPhone til at skille sig ud, er dens enkelhed. Jeg er nu en ikke så stolt ejer af en telefon, der angiveligt gør det hele. Men du skal trykke på så mange knapper (og der er mange af dem), at det bare afskrækker mig. Krasjer hele tiden. Ingen enkel synkronisering (hej, fra i dag kan jeg ikke engang synkronisere det med OSX). Buggy.
  Så ja, hver enkelt funktion er måske ikke så speciel i sig selv, men det faktum, at de kombineres af Apple, får mig til at håbe, at der muligvis er en PDA-telefon, der rent faktisk kan bruges.
  Enkelhed er ordet for mig.

  Er overrasket over, at du oplever nedbrud på OSX. Jeg kører meget krævende videojob på mine mac'er og får meget sjældne nedbrud. Måske en om ugen - og selv da har jeg ikke brug for en genstart. Bruger du mange tredjeparts plug-ins?

  Ansvarsfraskrivelse: Jeg er en meget glad ejer af omkring 5 Mac'er 🙂

 4. 4

  Martin,

  Jeg vil ikke have nogen til at tro, at jeg er en utilfreds Apple-kunde ... jeg elsker på alle måder min MacBook Pro. Desværre forlader det ofte aldrig min side! 🙂 Dit punkt på 'enkelhed' er alt, hvad jeg har oplevet hidtil. Jeg er bare virkelig overrasket over al hype på en telefon!

  Jeg skulle have afklaret ... Jeg har aldrig styrtet OSX, kun nogle af de programmer, der kører.

  Min ansvarsfraskrivelse: Jeg ville eje 5 Mac'er, hvis jeg havde råd til dem. 😉

  Doug

 5. 5

  Talt som en ægte Mac N00b. Hæng derinde Doug…. du får det.
  Er du ikke den person, der altid ville fortælle mig, hvornår du købte noget…. “Ja…. men det er cooool. ”

  sagde du Super-duper

 6. 6

  Ja - os Applefans er altid på forsvaret 😉

  Apple er bare meget gode til deres hype. Når jeg ser hovedtonen, er jeg altid fristet til at trykke på knappen "Køb nu". Heldigvis kommer produkterne senere til Europa (og endda senere til Norge) end USA, så jeg kan altid læse nogle virkelige livsoplevelser fra “normale” brugere.

  "Revolutionerende" i AppleTalk betyder "Det virker". Desværre er det ikke industristandarden ...

 7. 7

  Mig igen, håber jeg ikke bliver til en blogstalker 😉
  Så lige nøglepræsentationen til iPhone, og det ser ud til, at telefonen vil gøre browsing ikke kun mulig (som de fleste telefoner nu gør), men faktisk behagelig. Det samme gælder for de fleste af dets funktioner.
  Hvad der også ramte mig bagefter var, at hej, denne ting kører OSX og har skrivebordsstyrke - men der var ikke en enkelt app, der kunne vise det under præsentationen. Med andre ord: månederne op til forsendelsen er ikke ugyldige af ny hype 😉 Apple er god til dette.
  Jeg husker, da iPod først kom, mange nørder var kritiske over for det. Jeg kan huske, at man sagde "godt, det er en bærbar harddisk, så hvad?". Og i dag ejer de markedet.
  På telefonmarkedet er de sent indrejse, men de er stærke med hensyn til usabilitet, og de vil have et meget godt distributionsnetværk i USA. Så 1% markedsandel i 2008 bør ikke være uden for rækkevidde.
  Spændende tider 🙂

  Her er et interessant link til, hvad dette kan betyde for offentliggørelse generelt og i forlængelse også blogging: http://www.buzzwordcompliant.net/index.php/2007/01/10/two-approaches-to-mobile-publishing/

  Og det har du måske bemærket Yvonne er tilbage blandt de levende.

 8. 8
 9. 9

  ... i bakspejlet, vil du revidere dette indlæg 😉?

  Ser ud som om iPhone havde en vis indvirkning, og det har bestemt ændret mit brugsmønster på Internettet.

  Andre telefoner, jeg tidligere havde ejet, var teknisk i stand til at udføre disse funktioner, men de var besværlige, komplicerede og langsomme.

  • 10

   Jeg er ikke sikker, Foo. Markedsandelen og populariteten er ikke en overraskelse i betragtning af kulten fra Apple. Funktionaliteten er et trin op, et display med bedre berøringsrespons, en bedre opløsning ... samt en appbutik (ikke original). Jeg tror, ​​de hævede linjen helt sikkert - men jeg ser stadig ikke meget ud over den 'seje' faktor.

   På den dårlige side får iPhone stadig dårlige karakterer for taktil brugervenlighed (du skal se på den for at bruge den, normalt med to hænder), og der har været flere hikke - inklusive kill-switch, deaktiveret tethering (brug af det som et internet til din bærbare computer), den reducerede kvalitet under 3 g og mere.

   At komme ned ad røret er hvad der er mere interessant - iPhone går head to head med bærbare spilkonsoller. Det kan være en markedsskifter!

   Android er det mobile operativsystem, der har mine øjne på det. En open source-telefon, der kan køre på næsten enhver hardware uden begrænsninger, og en åben applikationsbutik kan være et stort spring ud over iPhone.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.