2 Kommentarer

 1. 1

  Tak for tipene. Jeg prøver at finde ud af, hvordan jeg kan rydde op på min adresseliste korrekt. Jeg får gode åbne priser, men jeg tror, ​​at en masse af min liste stadig ikke åbner. Måske sender jeg for mange mails til dem, men jeg prøver at coache dem via e-mail, og jeg skal være vedholdende.

  • 2

   Hej Mozie, der er en chance for, at de e-mails, der er uåbnede, faktisk ikke kommer til en rigtig indbakke. Du kan bruge et værktøj som vores partnere på 250ok for at overvåge din leveringshastighed for indbakken for at se, om du bliver skubbet til uønskede mapper af nogle internetudbydere. Du kan også bruge et værktøj som vores partnere på Neverbounce for at se, om disse e-mail-adresser virkelig er gyldige. Det meste af tiden ser vi betydelige uåbnede priser, det er enten en engangs-eller ikke-overvåget e-mail-adresse, eller vi har et problem med vores leveringsevne, som vi har brug for at fejlfinde og rette. Det kunne være et infrastrukturproblem, at vi blev rapporteret og på en sortliste af en slags og har brug for at bevise vores uskyld, eller at vores indhold udløser spam-filtrering af en internetudbyder. Det er en hård industri ... især for ærlige afsendere!

   Douglas Karr

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.