En katastrofes anatomi

BombFor mange måner siden var jeg imponeret over Dreamhost’s transparency when it came to the disaster where their clients’ sites were down for quite an extended period.

This week, I had my own fun! After getting the most hits ever, having my site go down (due to some MySQL settings), I implemented caching on the site. I have a 100Gb of bandwidth (I never come close to using) and 10Gb of space. It’s all alloted neatly for my clients into some nice packages that I can easily govern.

Det, jeg ikke kunne indse, var det rumfang, som jeg skulle pådrage mig, da jeg tænkte caching på med min konto. Jeg tredoblede hurtigt serverpladsen og bragte mit websted til at skrige. Som held ville have det, var jeg i et dejligt møde på højt niveau med nogle meget indflydelsesrige marketingfolk fra byen Indianapolis til vores månedlige Marketing Book Review.

So… with my site down and many of my friends calling, emailing, and instant messaging me, I was oblivious to all of it. I got back to my desk and had messages, calls, IM’s, text messages…. oops.

Tak til alle jer, der prøvede at få fat i mig! Jeg sætter virkelig pris på det. Når jeg så problemet, flyttede jeg siden hurtigt til en meget mere robust pakke med masser af plads til udvidelse og MySQL max-threading. Undskyld nedetid.

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.