En katastrofes anatomi

BombFor mange måner siden var jeg imponeret over Dreamhosts gennemsigtighed, når det kom til katastrofen, hvor deres kunders websteder lå nede i en ganske lang periode.

I denne uge havde jeg min egen sjov! Efter at have fået flest hits nogensinde, da mit websted gik ned (på grund af nogle MySQL -indstillinger), implementerede jeg caching på webstedet. Jeg har en 100 GB båndbredde (jeg kommer aldrig tæt på at bruge) og 10 GB plads. Det hele er tildelt pænt til mine kunder i nogle flotte pakker, som jeg let kan styre.

Det, jeg ikke kunne indse, var det rumfang, som jeg skulle pådrage mig, da jeg tænkte caching på med min konto. Jeg tredoblede hurtigt serverpladsen og bragte mit websted til at skrige. Som held ville have det, var jeg i et dejligt møde på højt niveau med nogle meget indflydelsesrige marketingfolk fra byen Indianapolis til vores månedlige Marketing Book Review.

Så ... med mit websted nede og mange af mine venner, der ringede, mailede og chatede mig, var jeg uvidende om det hele. Jeg kom tilbage til mit skrivebord og havde beskeder, opkald, chatbeskeder, tekstbeskeder .... Ups.

Tak til alle jer, der prøvede at få fat i mig! Jeg sætter virkelig pris på det. Når jeg så problemet, flyttede jeg siden hurtigt til en meget mere robust pakke med masser af plads til udvidelse og MySQL max-threading. Undskyld nedetid.

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.