Brug af kampagner til at spore kategoripopularitet i WordPress og Google Analytics

universel analyse

I mit sidste indlæg opdagede jeg et middel til sporing af WordPress-kategorier ved dynamisk at videregive kategorienavne i scriptkoden til Google Analytics. Problemet med fremgangsmåden er, at hver gang du instantierer sporingsfunktionen, resulterer det i en sidevisning. Så hvis du har identificeret flere kategorier, ender du med at udføre flere sidevisninger. Yuck!

Så jeg lavede noget grave og identificerede, at du kan oprette en kampagne i Google Analytics og fange kategorienavne som nøgleord for den kampagne. Med nogle mindre ændringer i koden kan du nemt oprette en kampagne, kaldet "Kategori".

Ændring af din Analytics-kode

I dit websteds sidefod finder du dit Google Analytics -script -tag:

_uacct = "UA-xxxxxx-x";
urchinTracker();

Og udskift det med denne kode (sørg for at erstatte din UA-kode i stedet for xxxxxx-x):

_uacct = "UA-xxxxxx-x";
_uccn = "kategori"; _ucsr = "post"; _ucmd = "anmodning"; _ucct = "0"; cat_name. ","; }?> _uctr = " "; urchinTracker (); </script>

Du skal konfigurer nu et tilpasset filter til din kampagne! Inden for et par dage kan du spore kampagner i Google Analytics! Kampagnens navn vil være "kategori", annoncekilden vil være "post", annoncetypen vil være "anmodning" og versionen vil være "1.0"!

Google Analytics-kampagner

7 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Er…

  _ucsr = ”post”;
  _ucmd = ”anmodning”;
  _ucct = ”1.0 ″;

  ... alt påkrævet, eller kan jeg slippe af med blot at tilføje et kampagnenavn og kampagnevilkår?

  _uccn = ”nøgleord”;
  _uctr = ”liste over nøgleord”;

 3. 3

  Tak Doug, jeg prøver at følge dine instruktioner, men jeg går vild ved at oprette det brugerdefinerede filter. Hvordan oprettede du din?

  • 4

   Hej fred

   Jeg finjusterer stadig og har ændret en hel del ting i mine filtre siden jeg skrev dette. Du vil ikke tro det ... men jeg kan ikke huske, hvordan jeg satte det op! (Doh!) Jeg er nødt til at lave noget reverse engineering.

   Desværre har Google Analytics en forfærdelig dokumentation!

   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.