Et åbent brev til @Jack Om Twitter

jeg elsker twitter

Dear Jack,

I et år har jeg joket med, at Twitter er som den pige, jeg var forelsket i i skolen, der ikke ville give mig tid på dagen. En gang vi spillede drejede flasken i kælderen, og hun pegede på flasken for at kysse fyren ved siden af ​​mig, der var en skam. Hun brød mit hjerte. Og til sidst brød han hendes. Vi tabte begge. Twitter taber også.

Du skrev ind dit indtjeningsopkald:

Vi er begejstrede for at rapportere, at den daglige aktive brug accelererede for 3. kvartal i træk, og vi ser, at den stærke vækst fortsætter.

Jeg er ikke sikker på hvem We er, men da jeg hørte ordet daglig aktiv brug accelereret, Jeg græd en tåre. Du kysser ryggen. Og det stinker, fordi det var mig, der elskede dig.

Du tilføjede:

Du går ikke en dag uden at høre om Twitter.

Selvom det er sandt, lad os være ærlige over for hinanden. Det er grundlæggende fordi udtrykket Tweetet er forud for navnet Donald Trump i over et år nu.

Den fyr, du ikke bryr dig for meget om, er virkelig den eneste grund til, at flertallet af mennesker overhovedet har hørt om Twitter sidste år. Og det ser ud til, at det vil fortsætte i år. Næppe den gave, der bringer Twitter til sin tidligere glans.

Jeg er ikke en hack

Jeg har arbejdet i onlinebranchen siden starten og traditionel markedsføring forud for det. Jeg så på, at aviser begik selvmord, idet jeg ignorerede det journalistiske talent, som læsere værdsatte dem for, og handlede det med øjenkugler og kuponer. De blev forelsket i ryggen.

Jeg har foretaget due diligence-undersøgelser og leveret SaaS-konsultationer om over 3 mia. $ I investeringer og erhvervelser. Jeg forudsagde (som mange andre gjorde) bortfaldet af den grå side af søgebranchen. Jeg var en tidlig del af væksten i ExactTarget og hjalp med at starte et andet firma, der solgte til Oracle. Jeg skriver om marketingteknologi hver dag. Jeg kommer rundt.

Og jeg elsker Twitter ... på trods af at hun ikke lyttede til mig.

Hvordan jeg tror, ​​at Twitter kan vende om ... hurtigt

Lad os hoppe direkte til det punkt. Jeg er frustreret over Twitter, fordi jeg synes, problemet er meget mindre kompliceret, end du gør det til at være. Og fordi jeg tror, ​​at du er blevet forelsket i voksende antal - idiotet - der fører til dit eget selvmord.

Twitter-oplevelsen plejede at være den utrolige opdagelse af en fantastisk person, brand eller endda geni pakket i 140 tegn. Oplevelsen er nu som at prøve at føre en samtale i største mosh pit på planeten. (Jeg har altid ønsket at bruge udtrykket mosh pit i en artikel).

Støjen på Twitter er ubarmhjertig ... og du fejrer den stigning i aktiv brug.

Her er hvad jeg vil anbefale med det samme:

  1. Bloker gentagne tweets. Stop galskaben. På min Twitter-konto skal jeg ikke have lov til at gentage den samme tweet i en bestemt varighed, medmindre jeg betaler for at promovere et Tweet. Hvorfor skulle jeg betale dig, når jeg bare kan sprænge et ekko dag efter dag? Tip: Jeg betaler dig ikke.
  2. Afgift for API forbrug pr. offentliggjort tweet. Det behøver ikke at være meget ... men som udgiver vil jeg gerne betale et månedligt abonnement, hvor jeg automatisk kan tweet advarsler om mine artikler, så mine tilhængere reagerer. Spammere vil ikke. De rejser.
  3. Gebyr for #ad-brug pr. offentliggjort tweet. Millioner af dollars flyder gennem din platform hver dag, som du ikke tjener penge på. Sikkert, mine venner hader mig for at foreslå dette, men jeg prøver at hjælpe dig - ikke dem. Det vil reducere anmodningerne, og vi kan altid blokere eller sparke spammere, der anmoder om uden tagging.
  4. Tilføj Tilmeld dig direkte beskeder. Jeg kan ikke og vil ikke kontrollere mine DM'er, da de er ude af kontrol. Jeg har ingen idé om, hvor jeg skal starte, men ville elske muligheden for at tillade nogle brugere at tale med mig privat. Lige nu blandes de med tusindvis af andre beskeder, og jeg nægter at kontrollere dem.
  5. Stop med at sende mig e-mails for at følge Pop kultur Twitter-konti, der er helt irrelevante for mig. Hvis du lyttede til mig (f.eks. Så på, hvem jeg interagerede med), ville du vide, at Kanye West og Justin Bieber er mennesker, som jeg ikke har nogen interesse i. Mens du tænker på dig selv som noget socialt TMZ, er det ikke derfor, jeg bruger dig ... og ikke hvordan millioner af andre bruger dig. 
  6. Skelne Mærker fra People. Der behøver ikke være meget forskel, men det ville være fantastisk, hvis jeg kunne se forskellen. Jeg kunne filtrere og segmentere mit feed mellem personlige og professionelle samtaler.
  7. Omfavne at være en Kundeservicekanal. Millioner af klager og anmeldelser passerer gennem din platform hver dag og flytter til virksomheder, der køber overvågningsværktøjer til sociale medier for at fange dem. Hvorfor tilbyder du ikke værktøjer til dette? Hvorfor trækker Twitter ikke tæppet ud fra tredjepartsapps og gør det selv? Jeg ville elske en anmeldelse-bot på mit websted, der ville tagge mig og offentliggøre på Twitter, så verden kan se. Jeg ville elske at se dig give stemninger og anmeldelser automatisk som en del af en brandprofil.
  8. Ret din intern søgning og autofuldførelse nøjagtighed. Det skal jeg bruge websted: twitter.com søgninger på Google for at finde folk på Twitter er latterligt.

IMG 0339
Der har du det, Jack. Jeg håber inderligt, at Twitter ikke holder fast i den rykk, hun fortsætter med at kysse på fester. Spark brugen ryk og omfavne engagement. Twitters ægte kærlighed sidder lige her og venter.

Psst ... Ring til mig. 😉

Douglas

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.