Præsentationer: En nem måde at dræbe et møde på

Skærmbillede 2014 10 18 på 11.40.52 PM

er med en frygtelig PowerPoint-præsentation. Jean Palmer Heck er en offentlig taler og taler coach der delte sin bog, Pingviner, påfugle og pandekager med mig. Det er en fantastisk bog til PowerPoint svækket... det ville være mig.

På den positive side har mine PowerPoint-dias udviklet sig over tid, og jeg følger bedste praksis mere med hver redigering. Her er en nylig glidebane delt på Fremme dit program blog på Walker Information som jeg synes er et fantastisk eksempel på en god præsentation ... med gode råd til at oprette gode præsentationer.

Jean's guide giver de gennemprøvede formler, vejledninger, tip og ideer til design af bedre PowerPoint-præsentationer. Da billedsprog er en så vigtig del af designet af en fantastisk præsentation - er min personlige råd at bruge lidt tid på iStockphoto for at finde nogle levende billeder, der understøtter de oplysninger, du prøver at formidle.

Brug nogle penge på fantastiske billeder - det er en god investering!

En kommentar

 1. 1

  Fantastisk præsentation.

  En anden god måde at finde grafik på er at udføre en avanceret søgning på Flickr med afkrydsningsfeltet "Only Search Creative Commons".

  Bare sørg for at følge retningslinjer for tilskrivning og brug.

  Jeg er overrasket over, at jeg har levet så længe med mange forfærdelige præsentationer, jeg har set.

  Her er en bedre verden. 😀

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.