En gennemsnitlig teenager?

Seth bemærkninger i dag om en artikel fra LA Times. Det er en meget detaljeret artikel om 12 til 24-årige.

Interessant nok taler artiklen til børn fra Hollywood ... men min søn (17) er lige her i Indiana! Du vil dog finde ud af, at de tusinder af miles kun finder ringe forskel mellem de to. På en given dag er her hvad du finder min søn laver:
Bill

 • Instant Messaging
 • Opdaterer hans Mit rum
 • Opdaterer hans Blog
 • Optagelse af sin egen musik (Tjek ud BillKarr.com)
 • At skrive musik med sine venner
 • Blanding af musik ved hjælp af Acid Music Studio
 • Gå på shows (små koncerter)
 • Kommenterer andre MySpaces
 • Lytter til musik
 • Taler i telefon
 • Dating
 • Forsøger at date
 • At lære at køre
 • Kirkens ungdomsgruppe
 • Læser (jeg får ham til at læse ... men han begynder at komme rundt)

Bill er ude med et par venner lige nu i biografen. At gå i biograf er ret sjældent, selvom ... det skærer i hans musikbudget. Du bemærker muligvis, at et element mangler på hans liste ... TV. Jeg må praktisk talt bede ham om at komme og se et tv-show med mig! Min søn er utrolig intelligent, godhjertet og sund. Tidligere har han spillet fodbold, basketball, baseball, skateboard, rulleskøjter osv. Osv. En gang imellem tænder han sin XBox og spiller et par spil med sine venner.

Uden pres fra mig er min søn velopdragen og en meget social person. Alle hans venner er meget ens. De har en meget speciel smag i musik, tøj, hår, sko osv ... som alle ikke er almindelige. Faktisk er mainstream fjenden. Hvilket bringer mig tilbage til Set's kommentarer:

Hvis du har travlt med at markedsføre, som om du har fået min opmærksomhed, har du allerede lavet en kæmpe fejl.

Min søn skal være et mareridt. Næsten hele hans 'smag' kommer fra hans sociale adfærd, og intet af det ved almindelig reklame. Det er virkelig noget at tænke over! Jeg tror ikke min søn keder sig. Faktisk tror jeg, det er bare det modsatte. Han prøver absolut at gøre noget produktivt hvert minut hver dag. Han lever fuldt ud og ønsker ikke at spilde et minut på en time.

Og ... i modsætning til de fleste fædre til teenagesønner, gør han mig ikke skør. Du finder os grine og rode hver eneste aften. Jeg ville aldrig mærke ham som gennemsnit - han er en fantastisk ung mand, som jeg er overbevist om, at han vil opnå så meget i livet.

PS: Jeg er stadig nødt til at råbe for at få ham til at tage hunden ud, men det skal jeg klare hver dag sammenlignet med hvad min far skulle håndtere!
PPS: Jeg har en 12-årig datter, der er lige så imponerende, men jeg holder hende væk fra internettet.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.