En gennemsnitlig teenager?

Seth bemærkninger i dag om en artikel fra LA Times. Det er en meget detaljeret artikel om 12 til 24-årige.

Interessant nok taler artiklen til børn ud af Hollywood ... men min søn (17) er lige her i Indiana! Du vil dog opdage, at de tusinder af miles finder ringe forskel mellem de to. På en given dag kan du se, hvad min søn laver:
Bill

 • Instant Messaging
 • Opdaterer hans Mit rum
 • Opdaterer hans Blog
 • Optagelse af sin egen musik (Tjek ud BillKarr.com)
 • At skrive musik med sine venner
 • Blanding af musik ved hjælp af Acid Music Studio
 • Gå på shows (små koncerter)
 • Kommenterer andre MySpaces
 • Lytter til musik
 • Taler i telefon
 • Dating
 • Forsøger at date
 • At lære at køre
 • Kirkens ungdomsgruppe
 • Læser (jeg får ham til at læse ... men han begynder at komme rundt)

Bill er ude med et par venner lige nu i biografen. At gå i biografen er ret sjældent, selvom ... det skærer i hans musikbudget. Du vil muligvis bemærke, at et element mangler på hans liste ... TV. Jeg må praktisk talt bede ham om at se et tv -program med mig! Min søn er utrolig intelligent, godhjertet og sund. Tidligere har han spillet fodbold, basketball, baseball, skateboard, rulleskøjter osv. En gang imellem tænder han sin XBox og spiller et par kampe med venner.

Uden pres fra mig er min søn veloplagt og en meget social person. Alle hans venner er meget ens. De har en meget ejendommelig smag i musik, tøj, hår, sko osv ... som alle ikke er almindelige. Faktisk er mainstream fjenden. Hvilket bringer mig tilbage til Seths kommentarer:

Hvis du har travlt med at markedsføre, som om du har min opmærksomhed, har du allerede begået en kæmpe fejl.

Min søn må være en markedsførers mareridt. Stort set al hans 'smag' stammer fra hans sociale adfærd, og intet af det ved almindelig reklame. Det er virkelig noget at tænke over! Jeg tror ikke, min søn keder sig. Jeg tror faktisk, at det er lige modsat. Han prøver absolut at gøre noget produktivt hvert minut hver dag. Han lever livet fuldt ud og vil ikke spilde et minut af en time.

Og ... i modsætning til de fleste fædre til teenage sønner, gør han mig ikke skør. Du finder os grine og rode rundt hver eneste nat. Jeg ville aldrig betegne ham som gennemsnitlig - han er en fantastisk ung mand, som jeg er sikker på vil nå så meget i livet.

PS: Jeg skal stadig råbe for at få ham til at tage hunden ud, men jeg vil klare det hver dag i forhold til hvad min far skulle håndtere!
PPS: Jeg har en 12-årig datter, der er lige så imponerende, men jeg holder hende væk fra internettet.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.