Marketingbøger

Amazon Associates: Tjen nogen penge?

Jeg skal være ærlig ... Jeg elsker at have min bogreol på min blog, og jeg elsker at diskutere bøger, jeg læser med andre bloggere. Jeg tror dog ikke, jeg nogensinde har lavet en krone på Amazon Associates. Det får mig til at spekulere på, om min tilknyttede konto er brudt, eller at folk simpelthen ikke køber bøger fra websteder.

Mit andet ærlige punkt: Jeg handler sjældent hos Amazon. Jeg elsker Borders og deres Cafe og deres Belønninger Program. Jeg har en internetkonto hos T-Mobile, så jeg endda bruger mere tid der. (Trist, ikke?) Hvor er grænsens henvisning eller tilknyttede program?

I dag opdaterede jeg min bogreol. Her er min nuværende læsning:
Mavericks på arbejdspladsen: Hvorfor vinder de mest originale sind i erhvervslivetJesus CEO: Brug gammel visdom til visionært lederskabSpis aldrig alene: Og andre hemmeligheder til succes, et forhold ad gangen

 

 

 

 

Fortæl mig, hvis du rent faktisk klikker og køber nogen af ​​disse bøger. Jeg vil også meget gerne have din diskussion af disse bøger - eller anbefalinger til andre. Jeg elsker at læse ... måske er dette noget til fælles mellem bloggere. Lad mig også vide, om du rent faktisk tjener penge med Amazon Associates.

Douglas Karr

Douglas Karr er grundlæggeren af Martech Zone og en anerkendt ekspert i digital transformation. Douglas har hjulpet med at starte adskillige succesrige MarTech-startups, har hjulpet med due diligence på over $5 mia i Martech-opkøb og -investeringer og fortsætter med at lancere sine egne platforme og tjenester. Han er medstifter af Highbridge, et konsulentfirma for digital transformation. Douglas er også udgivet forfatter til en Dummies guide og en bog om virksomhedsledelse.

10 Kommentarer

  1. Jeg har ikke lavet noget. Den eneste måde, du rent faktisk vil "bankere" af Amazon-medarbejdere er, hvis du har mange mennesker, der besøger dit websted. Det er bedre for dig at finde nogle sjældne bøger og hawkin dem på ebay

  2. Jeg har opført ting på mine nogle af mine andre hjemmesider og blogs i over 2 år, og jeg har stadig ikke engang nået udbetalingsstadiet.
    Jeg vil virkelig gerne høre fra nogen, der rent faktisk tjener nogle penge som Amazon-tilknyttet.

  3. Jeg er glad for at finde ud af, at jeg ikke er den eneste, der ikke laver noget fra Amazon, jeg har haft en butik og prøvet alt, hvad jeg nogensinde har lavet var £ 0.33p efter 18 måneder, tror du, jeg skulle give op og gør noget nyttigt som at lære fransk.

  4. Jeg har haft min blog i årevis, og jeg har aldrig tjent en øre med Amazon Associates. Jeg tjener penge med Google Adsense, og jeg laver ikke noget! Amazon Associates er for meget arbejde for ingenting.

    1. Det minder meget om min oplevelse, Brandon. Jeg er virkelig ikke sikker på, om det er gået i stykker eller bare et tilfælde af frygtelige, frygtelige affiliate-procenter... men min tid er bedst brugt på at lede efter indtægter andre steder!

  5. Siden mit sidste indlæg (11 timer siden) er mine klik nu på 17,368 - og jeg fik et nyt salg. Jeg tror, ​​nøglen er at fremme store billetartikler. Du kan bare ikke sælge nok bøger til at gøre det umagen værd. Men sælg et par MacBooks eller endda digitalt indhold (som film), der har en meget højere udbetaling - og du kan muligvis tjene mindst $ 75 til $ 100 om måneden, så du er sikker på at du ikke vil leve af det, men du kan betale for månedlige øludgifter.

  6. Amazon-associerede virksomheder er affald. Hvis de betalte pr. Klik, er de måske det værd (afhængigt af klikbeløbet), men prøver at få nogen til at købe noget, de ikke allerede leder efter på nettet? Ja rigtigt! Ingen, jeg kender, har lavet en krone ud af dette - spild ikke din tid. Gå med adsense eller buysellads. Enhver anden (medmindre du kan komme ind i stammemedier) er ikke din tid værd.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Relaterede artikler