Hvem holder dig tilbage?

holder dig tilbage

Et af de problemer, vi har med valg lige nu, er at de er for lange. Det er næsten umuligt at forsøge at forvente, at en kandidat klarer det over et år uden at få sig til at ligne en nutcase. Det er lige så svært for præsidenten ... alle undrer sig over, hvem der driver dette sted, da han hele tiden er på farten og forsøger at blive valgt. Og hvert sekund af hvert trin i hver tale analyseres latterligt til døden, indtil vores medier kan finde en slags skrot af et emne at slå ned på. Det er ulækkert.

Jeg er ingen kandidat, men at placere dig selv derude på sociale medier åbner dig for den samme kontrol. Når du fortsætter med at skrive, tweet, opdatere og dele, er chancerne for dig til at gøre et totalt ryk af dig selv næsten 100 procent. Hvis du aldrig gør det, lægger du simpelthen ikke dit hjerte og din lidenskab i dette. Jeg stikker hele tiden min fod i munden. En dag vil jeg fortælle folk der er ingen regler for sociale medier, så skal jeg råb til alle på Google+ for den måde, de bruger det på.

Mange mennesker (og virksomheder) ville krybe sammen ved tanken om at blive fanget i en modsigelse som denne.

Ikke mig.

Hvorfor? Jeg vil ikke engang lade frygt for at se ud som en idiot stoppe mig i at udtrykke mig. Hvis du ikke kan lide det, som Chris Brogan kommenterede... du kan slippe mig ud af din cirkel.

aisha tylerJeg mødte to fantastiske mennesker på BlogWorld Expo, og jeg vil nævne dem her. Den ene var Aisha Tyler, en person med så mange talenter (inklusive det hurtigste vid, jeg nogensinde har været vidne til) Jeg kan ikke engang liste dem.

savner loriEfter hovedtalen sad jeg tilfældigvis med Frøken Lori, en berømthed kendt for sit arbejde på PBS og hendes fortsatte arbejde i sociale medier, i medierne og inden for uddannelse. Vi brugte timer på at tale ... og jeg var endda velsignet med at dele en taxa med Miss Lori i morges! Jeg kan ikke engang sætte ord på, hvor fantastisk hun var at tale med.

Interessant ... den to personer der gjorde et uudsletteligt indtryk på mig var strålende, stærk, sort, kvindelig og smuk. Nu - inden du begynder at smide dine beskidte gamle mandvittigheder, afskærer jeg dig lige der. Det var ikke skønheden, der fik mig ... det var de to dameres ærefrygtindgydende mod. Jeg troede, det var svært for mig at træde ud, men jeg kan ikke engang forestille mig alle de ting, der kunne have holdt Aisha og Miss Lori tilbage. Det har ikke bremset dem. De har brændt et spor overalt de er gået. Og sociale medier er bare den næste ting for dem at erobre (de er allerede godt på vej!).

Jeg er ikke holdt op med at tænke over det.

En af de ting, der har drevet min vækst i denne branche de sidste par år, har været min evne til at arbejde forbi frygten for fiasko. Jeg stoppede simpelthen med at lytte til folk, der fortalte mig, at jeg ikke kunne, ikke ville eller ikke. Jeg stoppede med at lytte til kolleger, venner og endda familie. Jeg trådte frem alligevel. Folk ... Jeg er 43! Så lang tid tog det mig at overvinde og træde frem. Selv i dag, når nogen siger, at folk taler bag min ryg, eller de deler rygter, trækker jeg mig ikke tilbage - jeg angriber. Frygt lammede mig i 20 år. Det stjal mindst halvdelen af ​​mit liv, både personligt og professionelt. Jeg er ikke uden frygt, men jeg vil aldrig lade frygt stoppe mig igen.

Når det er sagt ... Jeg er en total trist i forhold til Aisha og Miss Lori. Begge dykkede ind i sociale medier uden en støttegruppe (jeg var omgivet af nørder). Begge kom fra traditionelle medier, hvor sociale medier stadig blev (og er) set med skepsis. Begge er kvinder, kulturelt er der et hul med kvinder og teknologi. Begge havde et imponerende CV og fortsatte væksten i en traditionel karriere. For ikke at nævne, at denne industri ikke ligefrem er en mangfoldighedsmagnet.

Men de gjorde det alligevel.

Hvorfor? Når man lytter til dem, er det fordi deres lidenskab og vision om at se, at der var en mulighed i denne branche, var langt større end nogen frygt, de måtte have haft (jeg ved ikke engang, om de var bange!). Aisha formulerede det perfekt i den sidste ødelæggelse af keynote ... f *** dem hun sagde. Jeg blev pumpet og lyttede til det, fordi det var det, jeg har sagt indeni hver gang nogen talte bag min ryg om min forestående undergang.

Du skal forstå, at når du adskiller dig fra flokken, er du anderledes. Besætningen vil trække dig tilbage. De vil ikke have dig til at løbe foran. De vil holde dig tilbage. Du kan ikke lade dem. Heldigvis for dig er der andre som dig, der hjælper dig. Da jeg tilbragte tid sammen med mine venner på BlogWorld Expo, Jeg fandt ud af, at jeg var hjemme hos folk, der ville have mig til at få succes. Og jeg vil også have dem til at få succes.

Hvem holder dig tilbage? Jeg ved hvad du kan fortælle dem ... bare spørg Aisha.

2 Kommentarer

  1. 1

    Doug, har aldrig været på din blog før, Miss Lori sendte den på Twitter, så læs den ... og husk at have set dig på #Bwela, men var ikke sikker på, hvem du var. Så til det punkt er dette et fantastisk og ærligt indlæg. Jeg er en meningsfyldt fyr, men har ladet frygt holde mig meget tilbage i mit liv. Jeg bliver 35 om et par dage, men har arbejdet hårdt på at efterlade den frygt. Jeg sætter stor pris på dit indlæg, og det er altid dejligt at høre andre, da de har gennemgået den labyrint. Tak mand, have en god !!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.