Nogle gange er Mac'er ikke så smarte

iTunesHvis jeg skulle spørge nogen teknolog, hvad det primære lydfilformat er på Internettet og derover, er de nødt til at sige MP3. Det er en meget komprimeret standard, der opretholder kvaliteten af ​​den lyd, der høres af mennesker. Når det er sagt, hvis jeg var Apple (eller Microsoft), ville jeg sandsynligvis tilbyde MP3 som en almindelig filkonvertering mellem mine programmer.

Apples standard filtype er AIFF. Har alle hørt om det? Medmindre du arbejder på en Mac, sandsynligvis ikke.

For dine Mac-guruer kunne jeg være ude af mit hoved. Ret mig, hvis jeg tager fejl, men jeg gennemgik en hel del programmer, før jeg kunne finde ud af, hvordan jeg konverterede en AIFF fil til MP3.

Garageband? Nix.
Soundtrack? Nix.
Quicktime Pro? Nix.

Så jeg googler for aiff til mp3 og find en masse artikler om brug af iTunes (du ved, den GRATIS software), og det er angiveligt muligt. Du indstiller bare importindstillingerne til Importer filer til en MP3-filtype.

Fedt nok! Så jeg importerer den fil, jeg har optaget til iTunes, voila! Ummm ... ingen voila.

Dette begynder virkelig at sutte.

Til sidst højreklikker jeg tilfældigvis på lydfilen i iTunes, og jeg ser den ... der er den ...Konverter til MP3. Gud elsker mig. Verden er retfærdig. Efter en time er jeg endelig i stand til at konvertere min fil. Færdig!

Nu hvis jeg kun vidste, hvor det lagde det ...

Til sidst fandt jeg ud af, hvordan jeg kopierede MP3-fil fra iTunes og læg den op på mit websted. Jeg ved bare, at RIAA står på en eller anden måde bag dette. Jeg kan ikke tro, at enhver moderne lydapplikation ikke har en åbenlys funktion til enten at arbejde med MP3'er som standard eller automatisk eksportere i MP3'er. Latterlig.

10 Kommentarer

 1. 1

  Det tog mig et stykke tid at indse, hvordan jeg også konverterede til MP3 på en mac.

  Filen skal være i dit standard iTunes-musikbibliotek. Men den nemmeste måde er at trække filen direkte fra iTunes-afspilningslisten til dit skrivebord eller en hvilken som helst mappe. 😉

 2. 4

  Jeg tror, ​​at mp3-konverteringsproblemet har mere at gøre med rettighederne til mp3. Det ser ud til, at jeg læste et eller andet sted, at kodningen skal holdes uden for detailsoftware. Jeg synes det er korrekt. Ret mig, hvis jeg tager fejl.

 3. 5
  • 6

   Kan du fortælle, at jeg er iTunes-nybegynder, Tibor? Tak! Og ja, jeg var frustreret og var sarkastisk ... brugeroplevelsen af ​​OSX er ret smart. (Konvertering til MP3 er dog ikke!)

   • 7

    Doug: Det er ofte enklere, end man ville forvente, vil jeg sige. Men jeg er enig: hvordan iTunes (og iPhoto for den sags skyld) håndterer visse ting, kan det være lidt forvirrende.

 4. 8
 5. 9

  .aiff er et format, der ikke komprimerer lyden. Hvilket er godt, hvis du arbejder professionelt med lyd (som ganske mange mac-brugere gør; efter grafik og video er lydredigering den 3. mest anvendte app til Mac'er).

  Når det er sagt, er jeg for overrasket over, at QT ikke konverterer til MP3.

  Hvis du har brug for at konvertere lydfiler regelmæssigt, kan jeg anbefale $ 10-appen Lyd konverter.

  Når jeg søger efter Mac-software, vil jeg anbefale Mac opdatering over Google.

 6. 10

  I overensstemmelse med titlen på dette blogindlæg:
  Mange mange ting gør mig nødt til macs. Jeg har brugt begge systemer i årevis nu, og jeg betragter mig selv som kvalificeret til at udarbejde denne slags statemnts. Jeg er irriteret, når vinduet "Udvid" gør vinduerne ... kun lidt større. Også, hvorfor kan jeg ikke trække nogen kant af vinduesrammen for at ændre størrelsen på den? Og hvorfor fungerer sletningstasten ikke som en rigtig sletningstast?

  Jeg så engang en veterandesigner slukke for en G3, fordi tænd / sluk-knappen lignede cd-udskubningsknappen. Intuitivt design? måske ikke.

  Jeg kunne fortsætte og fortsætte 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.