Afslut e-mail-overbelastning med Unroll.me

rull mig ud

Hvert par måneder er jeg nødt til at gennemgå mine e-mails og begynde at filtrere alt skrammel ud. Fra platforme, jeg har testet, til sociale underretninger og nyhedsbreve - min indbakke er pakket. Jeg bruger nogle gode værktøjer til at hjælpe med at styre det, ligesom Mailstrøm, men det er stadig lidt ude af kontrol.

Unroll.me er her for at hjælpe dig med at genvinde kontrollen over din indbakke. I stedet for at modtage flere abonnements-e-mails hele dagen kan du kun modtage en. Ja, vi sagde en. Samlet opdatering kombinerer dine valgte abonnementer og organiserer dem i en praktisk daglig fordøjelses-e-mail. Hvad med de uønskede e-mails? Afbryd abonnementet på hvert stykke spam, som mennesket kender med et enkelt klik. Virkelig.

unroll-190-abonnementer

Efter at have tilmeldt mig Unroll.me kan jeg have en anelse om, hvorfor min indbakke drukner ... de identificerede 190 forskellige abonnementer! Unroll.me giver mig nu mulighed for at rulle de e-mails, jeg ønsker at opbevare, i en daglig, lydhør, e-mail ... eller til at afmelde mig alt det skrammel, jeg ikke engang var klar over, at jeg var tilmeldt!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.