AdSense: Sådan fjernes et område fra automatiske annoncer

Google Adsense

Der er uden tvivl nogen, der besøger mit websted, ikke klar over, at jeg tjener penge på webstedet med Google Adsense. Jeg husker første gang, jeg hørte Adsense beskrevet, sagde personen, at det var det Webmasters velfærd. Jeg er tilbøjelig til at være enig, det dækker ikke engang mine hostingomkostninger. Jeg sætter dog pris på at udligne omkostningerne ved mit websted, og Adsense er ret målrettet i deres tilgang til relevant reklame.

Når det er sagt, ændrede jeg mine Adsense-indstillinger for et stykke tid tilbage ved at fjerne alle de tilgængelige regioner på mit websted og i stedet gøre det muligt for Adsense at optimere, hvor det placerede annoncer.

Jeg lod Adsense optimere annonceplaceringen i et par måneder og så en lille stigning i min månedlige omsætning. Dog det massive banner, som Google placerer over mit førende galleri med artikler er helt modbydeligt:

Google Adsense automatisk annonceområde

I modsætning til hvad du måske tror, Automatiske annoncer tillader dig at kontrollere regionerne og antallet af annoncer, som Google placerer på dit websted. Hvis du logger ind på Google Adsense, skal du vælge Annoncer> Oversigt:

Google Adsense - Annonceoversigt

På højre panel er der en redigeringsknap på din publikation. Når du klikker på denne knap, åbnes siden med både en desktop- og mobilversion af dit websted, hvor du kan se, hvor Google placerer dine annoncer. Og bedst af alt kan du faktisk fjerne regionen helt. Jeg gjorde dette med det modbydelige headerbanner, der tog hele mit websted op.

Google Adsense forhåndsvisning af området for automatiske annoncer

Mens dette banner muligvis øger flere klikindtægter, er det forfærdeligt for min brugeroplevelse og får mig til at se ud som om jeg bare er en spammer, der prøver at tjene penge. Jeg fjernede regionen.

Jeg afviste også det mindste antal annoncer pr. Side til 4. Du kan finde det i afsnittet Annonceindlæsning til højre og side. 4 er det minimum, som de giver dig mulighed for at vælge.

Der er andre muligheder, du kan aktivere og deaktivere på dit websted, herunder annoncer på siden, matchet indhold, ankerannoncer og vignetannoncer, der er annoncer i fuld skærm, der vises mellem sidelastninger.

Som udgiver, der leverer masser af gratis forskning og information, har du forhåbentlig ikke noget imod, at jeg tjener penge på mit websted. Samtidig vil jeg virkelig ikke irritere folk og forhindre dem i at vende tilbage!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.