Adobe Creative Cloud: Læs det fine print på licenser!

Brændende penge

Da Adobe Creative Cloud blev lanceret, tilmeldte jeg mig! Ikke mere at købe dyre licenser og administrere DVD-nøgler ... bare download og installer efter behov. Vi har et fantastisk team, der arbejder på vores designs, men vi er ofte bare nødt til at foretage en hurtig redigering eller justering, når vi har fået filer fra vores designere, så jeg købte en licens. Min forretningspartner begyndte at hjælpe, så jeg købte også en anden licens til hende. Og så havde en af ​​vores kunder ikke budgettet til en licens, men havde brug for at redigere filer fra tid til anden, så jeg købte en licens til dem.

Jeg læser aldrig det fine print

Jeg troede, jeg betalte bare et månedligt licensgebyr og kunne tilføje og fjerne licenserne efter behov. Jeg fandt ud af på den hårde måde, at det ikke er tilfældet. Efter at min forretningspartner startede sit eget bureau, og min klient havde ladet medarbejderen gå ... Jeg betalte for to ubrugte licenser hver måned. Efter at have snublet igennem det forfærdelige administrative panel til Adobe Creative Cloud og fjernet de to brugere, bemærkede jeg, at licensantallet forblev det samme.

En hurtig søgning efter "fjern licenser" i deres vidensbase gav svaret, som ingen nogensinde vil have ... kontakte support. Uhh ... Jeg åbnede et chatvindue. Jeg troede måske, at nogen ville tale mig om at deaktivere licenserne. Efter 23 minutter og 51 sekunder gjorde de det. Men det er måske ikke hvorfor du tænker.

Adobe Creative Suite Chat

Den aktuelle chat er inkluderet ovenfor for at vise dig den meningsløse tonehøjde, som jeg blev kastet, hvilket fuldstændigt ignorerede det faktum, at jeg bruger min egen licens. Jeg ved, hvor godt programmet er, jeg købte en licens!

Et firma på størrelse med Adobe bør ærligt skamme sig ved at bruge denne strategi til at rive deres kunder for et par dollars. Jeg var ikke klar over, at jeg ved et uheld underskrev en ny årlig kontrakt. Jeg erkender, at nogle virksomheder har hårde omkostninger om bord hos kunder, men det findes ikke med Adobe Creative Cloud. Ligesom med enhver anden SaaS-platform skal jeg være i stand til at tilføje og fjerne brugerlicenser efter behov. Årsagen til, at jeg tilmeldte mig, var, at jeg er en ærlig bruger, der værdsatte værdien af ​​platformen og villigt betalte for den.

Nu betaler jeg 300% af mine licensomkostninger til Adobe Creative Suite med de to andre licenser sovende. Adobe, jeg kalder dig absolut 16. juli 2018. Måske er det tid for mig at finde nogle alternative platforme.

Advarsel: Der er heller ingen mulighed på det administrative panel for at deaktivere automatisk fornyelse.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.