adCenter for Adsense ... det kan ikke være okay

RøverJeg har en ret god ting, der foregår kl Lønoptællingsberegner. Webstedet har få besøg, men høj annoncør CTR med Google Adsense. Det er ikke noget, jeg vil trække mig tilbage fra, men siden har en fortjenstmargen på over 200% vedvarende. (Det fik mig ofte til at spekulere på, om jeg simpelthen skulle arbejde på at opbygge tusind flere internetfri værktøjer med Adsense ... det kunne være en pæn indkomst!)

I går tilmeldte jeg mig en aftale om Microsoft adCenter, og med det fulgte $ 200 gratis annoncering. Jeg læste FAQs og brugsbetingelser igennem, og det stod ikke på nogen måde, at det ville være ulovligt at bruge denne reklame til at føre trafik til et andet websted, hvor Google Adsense er installeret.

Så det var hvad jeg gjorde. Jeg tilmeldte mig, oprettede et budget på $ 200 og bad det køre, indtil det var udtømt. At $ 200 får Payraise Calculator opført på betalte søgeresultater i position # 1 for 4 nøgleord, jeg valgte. Disse mennesker vil blive kørt til Payraise Calculator, hvor de vil blive mødt med yderligere Adsense-links. Ved hjælp af min gennemsnitlige CTR tjener jeg mellem $ 10 og $ 20.

Nogen betalte for det! Jeg tror ikke, jeg gjorde noget, der ville blive anset for upassende for annoncøren, men jeg føler mig lidt beskidt. Jeg har set denne teknik brugt af aggregatorer en hel del. De agner links, som de betaler lidt for at føre dig til websteder, hvor gyldige annoncører har en meget højere CTR. Så matematikken fungerer, hvis de kan opretholde en god nok CTR på reklamerne. Aggregatorer er normalt i det for pengene alene. Webstederne mangler normalt noget kvalitetsindhold. I modsætning hertil er Payraise Calculator et gyldigt sted med både indhold og et værktøj, som besøgende kan bruge.

Er det forkert? Eller er det det samme som om jeg simpelthen havde fået nogle forretninger ud af de $ 200?

Bemærk: Jeg gjorde dette som et eksperiment for at sammenligne svarprocenten og for at teste systemet. Hvis dette faktisk er forkert - lad mig det vide.

2 Kommentarer

  1. 1

    IMHO, da "Payraise Calculator er et gyldigt sted med både indhold og et værktøj, som besøgende kan bruge ...", er alt hvad du laver moralsk understøttet arbitrage. Medmindre der er en specifik regel imod det, skal du gøre det igen. Når alt kommer til alt taler du om indflydelse og automatisering.

    Med venlig hilsen,
    Vince

  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.