adCenter for Adsense ... det kan ikke være okay

RøverJeg har en ret god ting, der foregår kl Lønoptællingsberegner. Webstedet har få besøg, men høj annoncør CTR med Google Adsense. Det er ikke noget, jeg ville trække mig tilbage fra, men siden har en fortjenstmargen på over 200%. (Det har ofte fået mig til at spekulere på, om jeg simpelthen skulle arbejde på at bygge tusind flere internet gratis værktøjer med Adsense ... det kunne være en pæn indkomst!)

I går tilmeldte jeg mig en aftale om Microsoft adCenter, og der fulgte gratis reklame til en værdi af $ 200. Jeg læste ofte stillede spørgsmål og brugsbetingelser igennem, og det skrev på ingen måde, at det ville være ulovligt at bruge den reklame til at drive trafik til et andet websted, hvor Google Adsense er installeret.

Så det var hvad jeg gjorde. Jeg tilmeldte mig, oprettede et budget på 200 dollar og sagde, at det skulle køre, indtil det var opbrugt. At $ 200 vil få Payraise Calculator opført på betalte søgeresultater i #1 -positionen for 4 søgeord, jeg valgte. Disse mennesker bliver kørt til Payraise Calculator, hvor de vil blive mødt med yderligere Adsense -links. Ved hjælp af min gennemsnitlige CTR tjener jeg mellem $ 10 og $ 20.

Nogen har betalt for det! Jeg tror ikke, jeg gjorde noget, der ville blive anset for upassende for annoncøren, men jeg føler mig lidt beskidt. Jeg har set denne teknik brugt af aggregatorer ganske lidt. De agner links, som de betaler lidt for for at tage dig til websteder, hvor gyldige annoncører har en meget højere CTR. Så matematikken fungerer, hvis de kan opretholde en god nok CTR på annoncerne. Aggregatorer er dog normalt i det for pengene alene. Webstederne mangler normalt indhold af høj kvalitet. I modsætning hertil er Payraise Calculator et gyldigt websted med både indhold og et værktøj, som besøgende kan bruge.

Er det forkert? Eller er det det samme som om jeg simpelthen havde fået nogle forretninger ud af de $ 200?

Bemærk: Jeg gjorde dette som et eksperiment for at sammenligne svarprocenten og for at teste systemet. Hvis dette faktisk er forkert - lad mig det vide.

2 Kommentarer

  1. 1

    IMHO, da "Payraise Calculator er et gyldigt sted med både indhold og et værktøj, som besøgende kan bruge ...", er alt hvad du laver moralsk understøttet arbitrage. Medmindre der er en specifik regel imod det, skal du gøre det igen. Når alt kommer til alt taler du om indflydelse og automatisering.

    Med venlig hilsen,
    Vince

  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.