WordPress: Administrer annoncer med Ad-minister

Hver gang jeg testede nogle annoncer på mit websted, var jeg altid nødt til at komme ind i temadesigneren og redigere kernen i dem-koden ... noget der gør mig lidt nervøs. Jeg har testet en hel del ad-plugins til min WordPress-blog, men ingen af ​​dem var robuste nok.

Denne uge fandt jeg endelig hvad jeg havde brug for med et fantastisk WordPress ad management plugin, kaldet Ad-minister.
ad minister
Interfacet til Ad-minister er ikke for intuitivt, men funktionerne er perfekte. Her er trinene til konfigurer Ad-minister, tjek forfatterens websted for yderligere oplysninger:

 1. Installer og aktiver pluginet.
 2. Indtast den nødvendige kode i dit tema, sørg for at sætte gode beskrivelser for placeringen - især hvis du har en hel del regioner:
   'Topbanner', 'beskrivelse' => 'Dette er banneret øverst på hver side', 'før' => '> div id = "banner-top">', 'efter' => '> / div> '); do_action ('ad-minister', $ args); ?>
 3. Gå til din Administrer Fanebladet og vælg Forvalte.
 4. Klik på knappen Positioner / widgets fanen, og du skal nu se alle de positioner, du har tilføjet inden for dit temadesign.
 5. Klik nu på Opret indhold. Efter din kode skal du vælge den position, hvor du vil have den vist, og du kører. Sørg for at titlen på indholdet nok til at differentiere dine annoncer.
 6. Du er nu i gang!

Pluginet har også yderligere funktionalitet såsom datointervaller, antal klik osv. Det er et meget robust plugin, der har alt hvad du behøver for at styre reklamer let på en WordPress blog!

En kommentar

 1. 1

  Jeg startede lige min egen hjemmeforretning, og jeg undersøger, hvordan jeg bedst kan annoncere. Jeg stødte på denne blog og kan virkelig godt lide ideen med dette program til at hjælpe små virksomheder med at komme i gang med bedre reklame. Jeg bliver nødt til at se nærmere på disse oplysninger. Jeg ser også på en anden annonce "hjælp" kaldet Glyphius? Har du hørt om det? Tak for at dele nogle tanker og for at give mig endnu et vidunderligt tip til hvad jeg skal se på!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.