Tilgængeligt: ​​En gæstepostmarked

Adgangsbetalt gæstepostmarked

Langt de fleste anmodninger, som jeg får Martech Zone er anmodninger om gæstepost. Vi er temmelig åbne over for disse anmodninger, så længe de ikke er udadvendte eller bare forsøger at samle backlinks. Jeg er overbevist om, at det indhold, vi leverer, er af kvalitet for at holde mig til mit mål om at hjælpe marketingfolk med at undersøge, opdage og lære om marketingteknologi.

Processen for et gæstepost kan dog være en smerte. Mens jeg har en indsendelsesproces, ville du blive overrasket over, hvor mange mennesker der simpelthen ikke besvarer de nødvendige spørgsmål (eller lyver om deres mål om backlinking ... grrr.)

Som med alle andre problemer derude, er der en løsning på det! Tilgængeligt er en markedsføringsmarked for indhold, hvor en virksomhed kan offentliggøre deres gæstepost på nogle websteder af høj kvalitet. Faktisk har deres markedsplads nu opført over 15,000 websteder (herunder Martech Zone) hvor du kan foretage et køb og udgive et gæstepost.

Forlagene kan filtreres efter deres Moz-domæneautoritet, sideautoritet, udgiverregler, sprog og også om du kan placere et backlink inden for indholdet.

let gæstepost markedsplads

Som du kan se med de få eksempler ovenfor, kan omkostningerne ved at offentliggøre en artikel være en ganske investering ... men i betragtning af størrelsen på disse websteder, det publikum, du når ud til, og den autoritet, de har i branchen, kan det være en stor investering for en virksomhed eller et bureau.

Efter min ydmyge mening synes jeg at holde priserne høje er en fantastisk måde at holde backlinkere ude ... der overlever billig pris og placerer masser af links på websteder med lav kvalitet. Som udgiver er det vigtigt, at jeg har kontrol over indholdet og kan godkende det.

Jeg ser frem til at teste tjenesten til mine kunder samt se, hvordan den fungerer for virksomheder, der håber at udnytte min publikation til at nå et nyt publikum med godt indhold.

Tilmeld dig en gratis adgangskonto

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.