En personlig og hjertefølt tak til dig

Dette er en utrolig sæson for mit arbejde online. I dag blev min blog nævnt på begge John Chow og Seth Godins blog. Og det var jeg for nylig i et emne for et meget flatterende blogindlæg på Pat Coyles blog! Sidste uge, Mike kl Konverteringstationer var elskværdig nok til at nævne mig som en “Z-lister”. Hans uselvisk forfremmelse af mig fik min blog nævnt i over 70 andre, herunder omtalen i dag på Seth Godins blog.

I de sidste par måneder er min blog steget højt Trafik og i autoritet.

Al denne vækst har virkelig ikke været fra min ekspertise. Det har været fra min appetit på at indhente og formidle information og din deling af din viden og ekspertise. Jeg ville elske muligheden for at takke hver eneste af jer. Faktisk, hvis jeg rejser i det næste år med arbejde, er et af mine mål at gøre netop det. Jeg fortæller dig, hvor jeg skal hen, og vi mødes til en drink eller en kop kaffe. Hvis du kommer til Indy, så tøv ikke med at lade mig vide.

Nogle gange bruger bloggen for meget af min dag, men alt hvad du og jeg laver ser ud til at virke:

  • Jeg prøver at give et originalt emne på de fleste af mine poster. På den måde er min blog ikke en del af diskussionen eller bare gentager nyheden, det er det, samtalen handler om. Det er en vanskelig opgave, men det lønner sig.
  • Hver gang jeg ser en henvisning til min blog på et andet websted eller en anden blog, prøver jeg at svare og takke personen - selvom deres indlæg ikke er positivt (især hvis det ikke er det). Værdien er i diskussionen. Jeg er ikke altid (ok, sjældent) korrekt.
  • Jeg deltager i gruppebloggingaktiviteter. Hvis Problogger er ikke en del af din daglige bloggerutine, gør det sådan. Darren udfordrer ofte blogosfæren med gruppeprojekter. De får alle en masse opmærksomhed og eksponering.
  • Jeg deler ting, som jeg har lært.
  • Jeg prøver at hjælpe alle der spørger. Det får mig i problemer meget af tiden, men det er hvad jeg har at give. Det er min 'gave', hvis du vil.
  • Jeg forbinder emner til andre bloggere. Hvis jeg ser et diskussionsemne, hvor en af ​​bloggerne, som jeg læser, er ekspert, prøver jeg altid at forbinde de to. Hvad er et netværk til, hvis du ikke rent faktisk vil hjælpe med at oprette forbindelserne?
  • Du fortsætter med at promovere min blog for mig.

Apropos tak ...

Berryman familieJeg sidder lige nu hos Starbuck. For at være ærlig var jeg lidt nede i dag, fordi jeg ikke er sammen med mine børn i aften eller i morgen. De tilbringer en dejlig jul med deres mor og stedfamilie. Da jeg skrev, fik jeg en e-mail-opdatering fra min ven, Glenn, der er på mission i Mozambique, og det sprang mig tilbage til at føle mig godt om så meget, at jeg skal være taknemmelig for.

Det mindede mig om, at andre ofrer så meget i løbet af denne feriesæson. Jeg ofrer ikke rigtig noget ... sidder med min pebermynte-mokka i et hyggeligt kaffehus. Det Berrymans tog hele familien med på en mission til Mozambique for at hjælpe med at uddanne og sprede det gode ord. Kan du forestille dig? Jeg har utrolig respekt for dem, der giver så meget.

Og jeg husker vores tropper. Jeg var i udlandet i 9 måneder under Desert Shield / Desert Storm og tilbragte julen flydende i Den Persiske Golf. Det er udmattende at være væk i løbet af en sæson, der normalt trækker familier sammen. Gud velsigne vores tropper, deres familier og de familier, der har mistet så meget.

Tak til jer alle! Du har virkelig gjort dette til en utrolig ferie for mig.

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.