En ansigtsløftning til Dictionary.com

Jeg er en ivrig læser, men forfærdelig med stavning, tegnsætning og grammatik. Jeg går over til Dictionary.com, når jeg ikke kan finde ud af, hvad et ord betyder. I dag når jeg læser Chips quip on Plenarsnark i dag vidste jeg ikke, hvad i helvede han talte om. Så jeg vandrede over til Dictionary.com, og de fik en ansigtsløftning. Ser godt ud, men jeg synes dog, de stjal farverne fra mig. (sjov)

Dictionary.com

Og jeg forstår stadig ikke, hvad en plenarforsamling er. Jeg var også nødt til at gå til Wikipedia for at finde et snark. (antydning: glide+bemærkning). Jeg formoder, at det ikke er så sjovt, når du er dum.

Men hej, Snakes på en Plane ser godt ud, ikke?

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.