Et kært John-brev ville have været rart, Google!

Google

Denne uge, vores Corporate blogging for dummies ' websted forsvandt væk fra Google.

Væk.

Uden spor.

Jeg ville ikke gøre noget drastisk, så jeg ventede en dag. Dyb indånding. Stadig ingenting.

Det var da jeg blev peget på en artikel, der Google foretager muligvis nogle test og en algoritmeændring kunne være rundt om hjørnet. Nogle websteder havde set nogle drastiske ændringer i deres rang.

Kære Google,

Med stor magt kommer stort ansvar. Jeg ved, at det bare er et citat fra en film, men jamen Google. Det er slemt nok, jeg ser mine websteder stige og falde, kæmper for at identificere problemer, foretage ændringer, holde dem populære og rangeret godt. Da min bog forstærker søgemaskineoptimering, er det kun troværdigt, at mit websted overgår andre. Med andre ord er min succes baseret på din stabilitet og kvaliteten af ​​den relevante trafik, du bevæger dig i min retning.

I en nøddeskal, Google, er vi i et tungt forhold her. Jeg har brug for dig. Jeg gør alt, hvad du beder om ... optimer mit websted, registrer dig hos webmastere, brug søgeord effektivt. Jeg gør ikke andet end at behage dig hver dag ... give dine besøgende masser af indhold at pege på. Hvad får jeg til gengæld?

Du forlod mig.

Uden så meget som en note.

Selvom jeg ikke havde nogen meddelelse i Webmasters, lavede jeg nogle justeringer til webstedet og bad om en genindlemmelsesanmodning. Det eneste, jeg kunne finde, der muligvis kunne have bragt mig i problemer, var et søgeord i et overskrift, der ikke blev vist (et billede var på plads) ... så jeg fjernede det. Jeg tror ikke, det ville være nok til, at du forlod mig, men hvem ved. Du vil ikke fortælle mig det.

I dag er jeg glad for at se, at vi er tilbage på ranglisten. Ironisk nok rangerer jeg ikke de snesevis af søgeord, jeg plejede at være, men jeg rangerer # 1 til Corporate Blogging for Dummies - foran Amazon og Wiley. Jeg troede ikke, at det var muligt i betragtning af deres popularitet og backlinks ... men hey. Jeg tager hvad jeg kan få.
corporate-blogging-for-dummies.png

Jeg er jo ikke klar til at bryde op endnu, Google. Tak for omsorgen. Næste gang, lad mig dog et kært John -brev. Det er det mindste, du kan gøre for alt, hvad jeg har investeret i dette forhold.

Kærlighed,
Doug

9 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Bromance,

  Jeg tror, ​​det var søgemaskineland, der rapporterede, at Google har handlet fejl (har ikke premium-medlemskab til at læse dybere tilbage på deres blog). Det gjorde det lige for et sekund siden.

  Og næste gang skal du vise hele siden, hvor en serp, så min lille forudgående anmeldelse vises up JK.

  Notat til mig selv - start offsite optimering af min forudgående anmeldelse (endelig)

 3. 3
 4. 4

  Jeg tilføjede en ny side til mit sitemap, ingen ændringer overhovedet for de adskillige dusin andre, og de droppede mig 3 pletter i et par dage, før de langsomt boblede mig tilbage til det sted, hvor jeg startede. Mistro, tænker.

 5. 5

  Dette påpeger bare problemet med at lægge alle ens æg i SEO-kurven. Jeg husker, at jeg havde et argument med en fyr for nogle år siden, der sagde, at jeg gav folk dårlige råd, da jeg fortalte dem, at de skulle købe reklame, handle links og gøre alle de andre ting, vi gør for at få trafik udover at stole på søgemaskinerne når alt, hvad de havde brug for, var at lære SEO. Han brugte sig selv som et eksempel, fordi han betragtede sig selv som en SEO-ekspert og tjente et par hundrede grand om året fra et par e-handelswebsteder og fik al sin trafik fra søgemaskinerne og det meste fra Google. Et par måneder senere dansede Google, hans placering forsvandt, og hans forretning blev tanket.

  Bemærk, at jeg ikke udleder, at du udelukkende stoler på SEO, men der er mange mennesker, der gør det.

 6. 6
 7. 7

  Hugh, jeg kunne ikke være mere enig. Ingen virksomheder skal have en enkelt erhvervelsesstrategi!

 8. 8

  Når jeg tror, ​​at Microsoft for mange år siden blev sagsøgt for at samle Explorer med Windows. For meget magt sagde de dengang ...

  Forskellige tider, anden mentalitet antager jeg

 9. 9

  Jacques, dejligt at høre fra dig, sir! Ja, jeg er helt enig. Vi har i øjeblikket reformer over hele landet for at forhindre banker og kreditkortselskaber i at begrave forretning ... men alligevel tillader vi et monopol som Google at stå og tilfældigt slippe virksomheder fra deres søgemaskinens resultater. Vi arbejder med virksomheder, hvor ændringer i Googles algoritme kan påvirke månedlige indtægter med hundreder af tusinder af dollars. Jeg har ikke noget imod det, når det er berettiget ... men evnen til simpelthen at droppe nogen uden grund kan få folk fyret og skade virksomheder betydeligt!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.