En dag for tjeneste

Jeg hørte i nyheden i dag, at Dr. Martin Luther Kings kone ønskede, at dagen skulle være en dag for tjeneste. Der er en smule ironi i meddelelsen, da jeg skriver dette indlæg fra Starbucks. Her er min dag i dag:

Min datter kom hjem i går aftes med feber, som vi har ammet det sidste døgn. Det har været en nat og dag med far og brors tjeneste! Far løber til apoteket for at få flere ting, bror rydder rodet, når søster ikke var i stand til at løbe på toilettet i tide. Hendes temperatur øgede nok, at jeg ringede til lægen, som bad mig vente på det. Jeg vidste dog, at vi var i problemer, da jeg gik ind på hendes værelse, og hun hoppede op og ned på madrassen, helt vild. Vi roede hende ned og fik hende til at sove igen. Sig en bøn - ser også ud til at være en lang nat i aften.

På samme tid besluttede min DSL at tage et dump efter 4 års bundsolid forbindelse. Så jeg har haft ikke færre end 8 telefonopkald med AT&T, et besøg fra 1 'line' tekniker, og i morgen har jeg en 'DSL' tekniker der kommer. Episoden er helt latterlig. Jeg har tjekket e-mail med PDA i 2 dage og er ude af stand til virkelig at få gjort noget. I løbet af min datters lurperioder bliver jeg helt vild.

For at afslutte det har jeg haft non-stop telefonopkald fra folk, der har brug for hjælp i dag. Jeg har ikke været i stand til virkelig at hjælpe nogen på grund af min DSL er nede. Så jeg flygtede i et par minutter i aften og efterlod min søn med ansvaret og min datter i søvn for at fortælle jer alle, at jeg tjener så godt jeg kan og håber at være tilbage online, både fysisk og teknisk, om et par dage.

Fru King, jeg ved, at du havde noget andet i tankerne, da du talte om service ... men jeg ved, du forstår, at jeg gør det bedste, jeg kan lige nu. 🙂

Ét stykke gode nyheder i dag, jeg er opført på de 150 bedste Power Marketing-blogs, som Todd And sammensatte ... Jeg er i øjeblikket # 80!
Power 150 Marketing Blogs

Tak, Todd! Dejlig algoritme og placeringsmekanisme!

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.