En dag for tjeneste

Jeg hørte på nyhederne i dag, at Dr. Martin Luther Kings hustru ønskede, at dagen skulle blive en gudstjeneste. Der er en vis ironi i beskeden, da jeg skriver dette indlæg fra Starbucks. Her er min dag i dag:

Min datter kom hjem i aftes med feber, som vi har ammet de sidste 24 timer. Det har været en nat og dag med far og brors service! Far løber til apoteket efter flere ting, bror rydder op i rodet, da søster ikke kunne løbe på toilettet i tide. Hendes temperatur steg tilstrækkeligt til, at jeg ringede til lægen, som fortalte mig at vente. Jeg vidste dog, at vi var i problemer, da jeg gik ind på hendes værelse, og hun hoppede op og ned på madrassen, helt vild. Vi roede hende ned og fik hende til at sove igen. Sig en bøn - ser også ud til at blive en lang nat i aften.

Samtidig besluttede min DSL at tage en dump efter 4 års rockfast forbindelse. Så jeg har haft ikke færre end 8 telefonopkald med AT&T, besøg af 1 'line' tekniker, og i morgen har jeg en 'DSL' tekniker på vej. Episoden er helt latterlig. Jeg har tjekket e -mail med PDA i 2 dage og kunne ikke rigtig få gjort noget. I løbet af min datters lureperioder bliver jeg helt vild.

For at afslutte det har jeg haft non-stop telefonopkald fra folk, der har brug for hjælp i dag. Jeg har ikke været i stand til virkelig at hjælpe nogen på grund af min DSL var nede. Så jeg slap for et par minutter i aften, efterlod min søn ansvarlig og min datter i søvn, for at lade jer alle vide, at jeg tjener så godt jeg kan og håber at være tilbage online, både fysisk og teknisk, om et par dage.

Fru King, jeg ved, at du havde noget andet i tankerne, da du talte om service ... men jeg ved, at du vil forstå, at jeg gør det bedst, jeg kan lige nu. 🙂

Et godt nyt i dag, jeg er opført på de 150 mest populære Power Marketing -blogs, som Todd og sammensatte ... Jeg er i øjeblikket nr. 80!
Power 150 marketingblogs

Tak, Todd! Dejlig algoritme og placeringsmekanisme!

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.