Fremtiden er ikke ledig og har aldrig været

job fremtid

Paranoiaen med hensyn til fremtiden for kunstig intelligens, robotik og automatisering skal virkelig stoppe. Enhver industriel og teknisk revolution i historien åbnede mennesker for ubegrænsede muligheder for at anvende deres talent og kreativitet. Det er ikke, at visse job ikke forsvinder - selvfølgelig gør de det. Men disse job erstattes af nye job.

Når jeg kigger rundt på mit kontor i dag og gennemgår vores arbejde, er det helt nyt! Jeg ser og præsenterer på vores AppleTV, vi lytter til musik på vores Amazon Echo, vi har udviklet flere mobile apps til klienter, vi har infografiske programmer til klienter, denne uge hjalp vi to store klienter med komplekse organiske søgeproblemer, jeg er offentliggør dette på et indholdsstyringssystem, og vi promoverer artiklerne via sociale medier.

Faktum er, at jeg aldrig havde drømt om det for 15 år siden, at jeg ville have mit eget digitale marketingbureau og ville hjælpe klienter med at navigere i marketing online. Vejen til fremtiden bliver ikke tyndere og tyndere, den åbner sig bredere og bredere! Hvert trin i automatisering muliggør simpelthen et nyt trin i evolution og innovation. Mens vi laver masser af idéer og kreativt arbejde for vores kunder, går meget af vores dag på at flytte data, opsætte systemer og udføre. Hvis vi er i stand til at minimere disse elementer, kan vi skabe så meget mere.

Jeg tror, ​​at vores udfordring, især i USA, er, at vi uddanner og forbereder vores studerende til job, der er udryddet. Vi har brug for et helt nyt system til at forberede de næste generationer på at komme i gang med disse nye teknologier.

I den sidste måned har jeg som et eksempel hjulpet min datter med hendes HTML-lektier. Jeg har undervist hende i CSS, JavaScript og HTML. Men som PR-professionel er disse talenter ubrugelige. At forstå dem er én ting, men chancerne for, at min datter nogensinde skriver en linje kode i sin karriere er minimal. Hun bruger indholdsstyringssystemer. Jeg ville ønske, at hendes lektioner var et overblik over teknologien og forståelsen af, hvordan marketingplatforme integreres med hinanden, så hun forstod kapaciteter af disse systemer ... ikke hvordan man bygger dem.

Colonial Life udviklede denne infografik, 15 job, der ikke eksisterede 30 år siden. Når du gennemgår listen over job og de gennemsnitlige lønninger, skal du være opmærksom på, hvor mange der er i digitale medier!

job-der-ikke-eksisterede

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.