Bliv offline, tag stikket ud, i det mindste et stykke tid

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124
Dette er ikke et lagerfoto. Det er min fod på en hængekøje på en strand i Honduras. Ingen celle, ingen bærbar computer, ingen problemer man.
Jeg kom først online og fik min første e-mail-adresse i begyndelsen af ​​1995. I slutningen af ​​95 lancerede jeg min Webdesignvirksomhed. At have mit eget firma betød at være online og være tilgængelig for mine kunder hele tiden. Jeg var altid tilsluttet. Selv på ferie bragte jeg min nu vintage NEC bærbar computer. Efterhånden som jeg gik ind i forskellige startups. Allerede da jeg var på ferie, forventedes det, at jeg brugte mindst en del af min tid på at kontrollere "presserende" e-mails og indkalde til vigtige møder. Og det gjorde jeg.

Men den sidste uge tog jeg et krydstogt i Caribien og gjorde noget, jeg ikke havde gjort i 15 år. Jeg gik helt ud af nettet. Ingen e-mail. Ingen mobiltelefon. I nøjagtigt 7 dage og 10 timer. Det var underligt i starten. Men alt i alt var det fantastisk, det frigøres. På det professionelle område havde jeg hjælp fra kolleger, der dækkede presserende sager, der kom op. På det personlige front stod jeg ofte med at nå ud til iPhone, der ikke var i lommen, for at få de øjeblikkelige internetoplysninger, jeg troede, jeg havde brug for. Min teknologibinding var der ikke, og efter et stykke tid blev jeg vant til det. I begyndelsen af ​​denne uge talte jeg med en forretningskontakt og nævnte min uønskede ferie. Hun sagde, at hun undertiden har "detox" -helger, hvor hun slet ikke kontrollerer sin "crackberry". Hun sagde, det var dejligt, og jeg er enig. Prøv det..frakobl..detox..nyd foråret.

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124

Dette er ikke et lagerfoto. Det er min fod på en hængekøje på en strand i Honduras. Ingen celle, ingen bærbar computer, ingen problemer man.

2 Kommentarer

 1. 1

  Steve,

  Tillykke med ferien. Jeg tror, ​​vi undertiden bliver begravet så dybt i de problemer, vi arbejder på, at vi ikke tager et skridt baglæns. Nogle gange får udsigten på afstand ting til at se meget klarere ud! Godt billede!

  Doug

 2. 2

  Jeg nød at læse dette indlæg. Jeg føler virkelig, at du nød din ferie. Væk fra computeren, væk fra alle problemer. Hvordan ville jeg ønske, at jeg snart kunne få min ferie. For nu er jeg stadig nødt til at afslutte en anden opgave.
  Fantastisk billede!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.