Tips til skrivning af hvidbøger, der fremmer salget

hvidbøger

Hver uge downloader jeg whitepapers og læser dem. I sidste ende måles kraften i en hvidbog ikke i antallet af downloads, men den efterfølgende indtægt, du har opnået ved at offentliggøre den. Nogle whitepapers er bedre end andre, og jeg ville dele mine meninger om, hvad jeg mener, gør en stor whitepaper.

 • Whitepaper besvarer et komplekst problem med detaljer og understøttende data. Jeg ser nogle whitepapers, der simpelthen kunne have været et blogindlæg. En hvidbog er ikke noget, du ønsker, at potentielle kunder nemt kan finde online, det er meget mere end det - mere end et blogindlæg, mindre end en e-bog.
 • Whitepaper deler eksempler fra faktiske kunder, udsigter eller andre publikationer. Det er ikke nok at skrive et dokument, der angiver specialet, du skal fremlægge gyldigt bevis for det.
 • Whitepaper er æstetisk tiltalende. Første indtryk tæller. Når jeg åbner en hvidbog og ser Microsoft Clip Art, læser jeg typisk ikke længere. Det betyder, at forfatteren ikke tog sig tid ... hvilket betyder, at de sandsynligvis heller ikke tog sig tid til at skrive indholdet.
 • Whitepaper er ikke frit distribueret. Jeg skulle tilmelde mig det. Du handler dine oplysninger til mine oplysninger - og du skal prækvalificere mig som kundeemne med den krævede registreringsformular. Landingssideformularer udføres let ved hjælp af et værktøj som et online formularbygger. Hvis jeg ikke er seriøs omkring emnet, ville jeg ikke downloade hvidbogen. Giv en fantastisk destinationsside, der sælger hvidbogen og indsamler oplysningerne.
 • Hvidbogen på 5 til 25 sider skal være overbevisende nok til at jeg betragter dig som autoritet og ressource til ethvert arbejde. Medtag tjeklister og områder til noter, så de ikke blot læses og kasseres. Og glem ikke at offentliggøre dine kontaktoplysninger, websted, blog og sociale kontakter i arbejdet.

Der er et par måder at gøre whitepapers overbevisende nok til at drive salget.

 1. Gennemsigtighed - Den første er at fortælle læseren nøjagtigt, hvordan du løser deres problem i endelige detaljer. Detaljen er faktisk så endelig, at de meget hellere vil kalde dig til at tage sig af problemet end rent faktisk at gøre det selv. Gør-det-selv vil bruge dine oplysninger til at gøre det på egen hånd…. bare rolig ... de ville aldrig ringe til dig alligevel. Jeg har skrevet et par artikler om optimering af en WordPress-blog - der mangler ikke folk, der ringer til mig for at hjælpe dem med at gøre det.
 2. Kvalifikation - Den anden måde er at give din læser alle de spørgsmål og svar, der kvalificerer dig som deres ressource bedre end nogen anden. Hvis du skriver en whitepaper om "Sådan ansætter du en social mediekonsulent", og du giver dine kunder åbne kontrakter, som de kan forlade når som helst ... lav den del af din whitepaper om forhandlingskontrakter! Med andre ord, støtte og spil efter dine styrker.
 3. Ring til aktion - Jeg er virkelig overrasket over, hvor mange hvidbøger jeg læser, hvor jeg afslutter artiklen og ikke har nogen anelse om forfatteren, hvorfor de er kvalificerede til at skrive om emnet eller hvordan de kan hjælpe mig i fremtiden. Tilvejebringelse af klare opfordringer til handling i din hvidbog, herunder telefonnummer, adresse, din salgsprofessionals navn og foto, registreringssider, e-mail-adresser ... alle sammen styrker muligheden for at konvertere læseren.

3 Kommentarer

 1. 1

  Store punkter, Doug. Jeg har også fundet ud af, at mange virksomheder, der forsøger at bruge whitepapers til at fremskynde salgsprocessen, udelader to af de vigtigste ingredienser. For det første beskriver de et problem, der absolut er smerteligt relevant for det, de leverer som et produkt eller en tjeneste, og for det andet, hvad gør dem forskellige? Ikke nødvendigvis bedre. (Forbrugeren vil beslutte det, uanset hvor mange gange en sælger måske siger det).

 2. 2

  @fragtmand, jeg er ikke uenig i, at du skal definere, hvad din forskel er - men ingen tror ærligt på et firma længere bare ved at sige, at de er forskellige. Det er derfor, det er så vigtigt at udvikle en kvalificerende besked i hvidbogen. Ved at definere kvalifikationerne kan du differentiere dig selv!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.