5 bizarre tip til at fordoble din produktivitet

ProduktivitetDawud tagget mig over på hans blog. Han har et godt indlæg derovre Sådan forbliver du fokuseret for større produktivitet. I det fortæller han hvordan han sætter 50 minutter hver dag for at fokusere og udføre.

Jeg har ikke disciplineret mig selv til at afsætte en tid hver dag som denne, men det er noget, jeg vil prøve. Sådan forbliver jeg produktiv ... og noget af det lyder måske meget bizart, men det hjælper mig med at styre den tilsyneladende uhåndterbare arbejdsdag. Det er interessant, at nogle af mine tip og metoder overlapper med Dawuds!

Tidligere tror jeg, at jeg har læst, at den gennemsnitlige amerikanske arbejdstager faktisk producerer cirka 5 timers arbejde om dagen, selvom de arbejder mere end 8. Her er hvordan man fordobler de 5 timer og får 10 timers produktivitet på en 8 timers dag.

 1. Stop med at svare på din telefon:

  Jeg svarer ikke på min telefon eller min mobiltelefon, medmindre jeg er klar til det. Mine venner og kolleger er vant til dette, og nogle giver mig en virkelig hård tid om det. Nogle mennesker synes, at det er uhøfligt. Det gør jeg ikke. At dreje din telefon eller mobiltelefon til telefonsvarer svarer til at lukke din kontordør for at få arbejdet gjort. Det tror jeg virkelig på produktivitet er baseret på momentum... mister momentum, og du er mindre produktiv. For dem af jer derude, der programmet, dette er især sandt. Jeg kan få programmeret en uges værdi på en enkelt dag, hvis jeg er uafbrudt. Mange gange programmerer jeg hele natten på projekter, fordi det giver mig mulighed for absolut 'at komme i zonen'. Omtrentlige besparelser: 1 time dagligt.

 2. Stop med at lytte til telefonsvarer:

  Jeg lytter ikke til telefonsvarer. Hvad pokker?! Du sagde lige, at du ikke svarer på telefonen, og nu lytter du ikke til telefonsvarer ?! Nix. Jeg tjekker min telefonsvarer, og så snart jeg hører, hvem det er, sletter jeg straks beskeden og ringer dem tilbage. Jeg har fundet ud af, at jeg 99% af tiden skal ringe tilbage til personen, så hvorfor lytte til hele telefonsvareren? Nogle mennesker efterlader beskeder et minut! Hvis du giver mig en telefonsvarer, skal du lade dit navn og nummer og din hastende karakter. Jeg ringer tilbage, så snart jeg har muligheden. Jeg får også en masse ribber om dette. Omtrentlige besparelser: 30 minutter dagligt.

 3. DWT - Kør mens du taler:

  Jeg ringer til folk, når jeg kører. Jeg har cirka 1 time om dagen med pendeltid, og det er det bedste tidspunkt, jeg har til at tale med folk. Jeg har aldrig engang været tæt på at komme i en ulykke, så jeg vil ikke høre alt dette lort om kørsel, mens vi taler er et problem. Jeg er i stand til absolut at koncentrere mig om begge dele. Hvis trafikken bliver forfærdelig, undskylder jeg mig bare og kalder personen tilbage. Omtrentlige besparelser: 1 time dagligt.

 4. Afvis møder:

  Jeg afviser mødeinvitationer. Okay, siger du, nu er han ude af sindet! Jeg finder, at de fleste møder er spild af tid. Du finder mig hårdt presset til at acceptere mødeinvitationer, der ikke har nogen rejseplan eller handlingsplan. Hvis der ikke er et mål for mødet, vil jeg sandsynligvis ikke dukke op. Det irriterer nogle af mine kolleger, men jeg bekymrer mig ikke om det. Min tid er meget værdifuld for mig og mit firma. Hvis du ikke kan respektere det, så er det ikke mit problem - det er dit. Lær hvordan du styrer folks tid effektivt! (Jeg svarer også e-mail på min PDA under møder, når min opmærksomhed ikke er nødvendig.) Anslået besparelse: 2 timer dagligt.

 5. Skriv og del handlingsplaner:

  Denne er sandsynligvis ikke så bizar. Det er dog et faktisk must for at forblive produktiv. Jeg skriver ned handlingsplaner, der indeholder Hvem, hvad og hvornår og vigtigst af alt deler den med den person eller det team, som jeg arbejder med.
  Hvem - Hvem skal få it til mig, eller hvem skal jeg få it til?
  Hvad - Hvad er det, der bliver leveret? Vær specifik!
  Hvornår - Hvornår skal den leveres? En dato og endda et tidspunkt får dig til at opfylde din tidslinje.
  Omtrentlige besparelser: 30 minutter dagligt.

WFS: Arbejder fra Starbucks

Et ekstra tip, der måske eller måske ikke fungerer for dig: Jeg arbejder fra Starbucks. Om morgenen, hvor jeg ikke har møder, klientopkald eller arbejder med mine teams, kører jeg ofte bare til Starbucks og slår opgaven ud. Starbucks er travlt med mennesker og skaber et miljø med kontrolleret kaos, som jeg elsker. Jeg arbejder hårdt og hurtigt hos Starbucks. De ubehagelige stole hjælper også. Hvis jeg ikke kan komme ud derfra hurtigt, vil jeg fortryde det med en ond underside. Omtrentlige besparelser: 4 timer ugentligt.

12 Kommentarer

 1. 1

  Wow, du spikrede det med det møde. Hvor jeg arbejder, hvis du afviser et møde, betragtes det som uhøfligt, ligesom at forbande!

  Du går til mødet, 5 minutter ind i det, personlige livshistorier kommer op, og det bliver til en bindende ting. Det irriterer det levende helvede ud af mig! Et møde på 10 minutter strækker sig ofte til en time på grund af det!

  Jeg skal begynde at afvise møder, der enten ikke har noget angivet formål eller dagsorden, eller dem jeg ikke rigtig har brug for i. Det selvfølgelig, medmindre anmodningen kommer fra min chef 🙂

 2. 3

  Du bør kigge på en ny bog, der hedder Timothy Ferriss, der hedder Four Hour Work Week. Han har sjældent møder og kontrollerer kun e-mail en gang om ugen eller deromkring - på samme måde som det, du taler om. Jeg har for nylig lyttet til hans SXSW-tale og fandt det virkelig spændende. Ser frem til at læse bogen.

 3. 5

  Ja. For at være produktiv skal du placere telefonopkald og e-mail på deres rette sted. Hvis du bare er en slave af dem hele dagen - gør de intet andet end at afbryde din arbejdsgang.

  Store point.

  • 6

   Tak Dawud! I vores 'American-Me-Me-Me' samfund værdsætter nogle mennesker det ikke, når du ikke reagerer på en e-mail eller et telefonopkald med det samme. Men jeg er fast besluttet på at forstå.

 4. 7

  At læse e-mail kan suge så meget tid. Jeg kender nogle mennesker, der skal læse hver besked, så snart de hører "dinget". Jeg slukkede for min e-mail-underretning, og jeg læste e-mail i min tidsplan. Visse tidspunkter i løbet af dagen er bedst for mig at læse e-mail, besvare opkald osv.

  Nu nævnte du ikke blogging, men det tager bestemt tid! 😉

  • 8

   Blogging er dog en investering, Becky. Jeg arbejder i netværk og lærer jo mere jeg læser og skriver. Med nogle mindre annonceindtægter bliver jeg faktisk også betalt for at blogge. Jeg er ikke sikker på, om jeg tjener penge en time endnu ... men jeg synes, det er det værd i sidste ende.

   Tak for input! Uden tvivl kan det være uproduktivt at læse og surfe uendeligt!

 5. 9

  Fantastisk indlæg - elsk det. Meget bedre end de endeløse lister med 20-30 produktivitetstip, som du ikke engang kan huske, ligegyldigt implementere.

 6. 11

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.