Direkte markedsføring har ændret sig - ikke 40/40/20 reglen mere

Jeg organiserede min bogreol i morges og bladrede gennem en gammel Direct Marketing-bog, jeg havde, Direct Mail by the Numbers. Det blev udgivet af United States Post Office og var en ret god guide. Da jeg sendte direct mail, gik jeg til den lokale postmester og fik en kasse med dem. Da vi mødtes med en klient, der aldrig havde gjort Direct Mail før, var det en stor ressource for dem at lære fordelene ved direkte markedsføring hurtigt.

Gennemgang af bogen i dag indså jeg, hvor meget ting har ændret sig i løbet af det sidste årti - selv i de sidste par år.

Den gamle teori om direkte markedsføring var 40/40/20 reglen:

Direkte markedsføring 40-40-20 Regel
 • 40 % af resultatet skyldtes den liste, du sendte til. Dette kan være en liste, du har købt til prospektering eller kunne bestå af din eksisterende kundeliste.
 • 40 % af resultatet skyldtes dit tilbud. Jeg har altid fortalt klienter, at den tid, du havde i en direkte mail-kampagne for at tiltrække udsigten, var lig med antallet af trin mellem postkassen og papirkurven.
 • 20 % af resultatet skyldtes din kreative. I weekenden modtog jeg et direct mail-stykke fra en ny boligbygger. I det var en nøgle til at teste i modelhjemmet. Hvis nøglen passer, vinder du hjemmet. Det er et spændende tilbud, der måske bare får mig til at køre ud til det nærmeste samfund - meget kreativt.

Direkte mail og telemarketing brugte denne tommelfingerregel i de sidste par årtier. Registreringsregisteret og CAN-SPAM-loven har bevist, at forbrugerne er trætte af indtrængen og ikke udsættes for anmodning uden tilladelse. Faktisk tror jeg, at manglende tilladelse vil have en negativ indvirkning på dine kampagner og er værd at øge listenes betydning.

Word of Mouth Marketing er nu en betydelig del af enhver virksomheds markedsføring - men den ejes ikke af marketingafdelingen, men ejes af kunden. Hvis du ikke kan opfylde dine løfter, vil folk høre om det hurtigere end den tid, det tager at gennemføre din kampagne. Ord-til-mund markedsføring vil eksponentielt påvirke enhver marketingkampagne. Hvis du ikke kan levere, så lov ikke.

Det flyder ikke lige så let fra tungen, men jeg tror, ​​at den nye regel er 5-2-2-1-reglen

Ny tommelfingerregel for direkte markedsføring
 • 50 % af resultaterne skyldes den liste, du sender til, og den vigtigste for denne liste er tilladelsen, du har til at tale med dem, samt hvor målrettet listen er.
 • 20 % af resultaterne skyldes meddelelsen. At målrette budskabet mod publikum er et must. Den rigtige besked til det rigtige publikum på det rigtige tidspunkt er den eneste måde at sikre, at du kan opretholde tilladelse og få de resultater, du har brug for til din marketingindsats.
 • 20 % af resultaterne skyldes landingen. Til e-mail-markedsføring er dette en destinationsside og den efterfølgende service og udførelse af produktet eller tjenesten. Hvis du ikke kan opfylde de løfter, du har markedsført, så får mund til mund denne besked hurtigere, end du kan prøve at lappe den op. Du skal ”lande” klienten godt for at få succesrig vækst i fremtiden.
 • 10 % er stadig kreativiteten i din marketingkampagne. Du tror måske, at jeg siger, at kreativitet er mindre vigtig end tidligere - det er simpelthen ikke sandt - tilladelse, budskabet og landingen er simpelthen vigtigere end de plejede at være.

Den gamle 40/40/20 regel om direkte markedsføring tog aldrig hensyn til tilladelse, mund-til-mund-markedsføring eller gennemførelsen af ​​dit produkt og din service. jeg tror at 5-2-2-1 Regel gør!

6 Kommentarer

 1. 1

  Jeg må sige, at dit annonceringslink som første linje i hvert blogindlæg gør det meget vanskeligt at beslutte, hvad jeg vil læse i FeedDemon. Da jeg ikke får det første afsnit længere, får jeg kun annoncen, ofte markerer jeg blot hele feedet som læst uden at gå ind i det.

  Selvom jeg forstår behovet for at maksimere eksponeringen, vil jeg venligst foreslå at placere tekstannoncen i indlæggets krop snarere end som den første linje, så dit indhold bliver mere tiltalende og giver folk som mig mulighed for intelligent at beslutte, om de ser din udstationering er en god idé eller ej.

  Tak!

  • 2

   Tim, det er god feedback. Jeg bemærkede det selv, efter at jeg havde sendt det og glemte det ... i aften flyttede jeg det til bunden af ​​feedet. Tak, fordi du tog dig tid til at fortælle mig det. Jeg sætter virkelig pris på det!

   Doug

 2. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.