4 dage mistet fra Internettet

Siden onsdag aften er det virkelig første gang, jeg har kunnet sidde ned og faktisk se på min skærm. Torsdag startede min feber, og de næste 48 timer var et actionfyldt løb med at forsøge at opretholde mere væske, der blev udvist voldsomt fra min krop.

Jeg har lyst til, at der er gået en måned:

 • Titusinder af tweets.
 • 3,967 ulæste feeds i min feed-læser.
 • 242 e-mails i min personlige indbakke.
 • 73 e-mails i min arbejdsindbakke.
 • 22 invitationer, 8 venneanmodninger og 28 indbakkeelementer på Facebook.
 • 5 voicemails på min mobiltelefon.
 • 2 telefonsvarer på min arbejdstelefon.
 • Jeg savnede happy hour med præsidenten for et firma, jeg arbejdede i mange år siden.

Mange mennesker undrer sig virkelig over, hvordan nogen kan holde alt dette sammen og gøre en karriere ud af sociale medier. At miste 4 dages fart og konsekvens vil kræve det samlede antal besøgende, antallet af abonnenter, jeg har, og endda antallet af Twitterfolk, der følger mig - det kan tage uger at få disse tal tilbage i form.

Det er meget sværere at holde det gående, end de fleste tror ... måske endda mere end jeg troede! Jeg havde endda et par vrede telefonopkald fra folk, der sagde, at de ikke kunne få fat i mig igennem enhver medium. Åh, hvordan ville jeg ønske, at mit badeværelse havde telekonference.

Ville de ikke have haft en overraskelse?

6 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Bare godt at se, at du kom til den anden side af badeværelset - for at sige det.

  Jeg forestiller mig, at det formidable momentum, du har opbygget over tid, vil sikre en hurtig slangebøsse tilbage i den sadede sadel.

  Glad for at høre, at du er under reparation, hvis ikke repareret. 🙂

 3. 3

  Regn det som en velsignelse at være løsnet fra de mange elektroniske snore. Velkommen tilbage til landet med blinkende alarmer, bip-mobiltelefoner, non-stop tweets og truende deadlines. Velkommen tilbage.

 4. 4
 5. 5
 6. 6

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.