Spise din egen dogfood

Du finder dette udtryk brugt en hel del på Internettet. Når jeg taler om virksomhedsblogging, Jeg bruger udtrykket, da vores virksomheds kundeemner kommer direkte fra ... virksomhedsblogging.

Når det er sagt, er dette et inspirerende billede, som jeg fandt gennem StumbleUpon på Scott Rope's blog. Tal om at spise din egen dogfood!

penge_glas

Hvilken form for reklame kan du opnå ved at inkorporere dit eget produkt? Vil meget gerne se flere eksempler på dette!

10 Kommentarer

 1. 1

  Fantastisk demo.

  B2B-marketing har brug for mere slående, mindeværdige demonstrationer som denne.

  Som tekstforfatterhvalp gjorde jeg en til min specbog: den havde en mand i fængsel med celledøren holdt lukket af en Kryptonite-cykellås. Overskriften var simpelthen 'Bike Thief'.

 2. 2

  Doug, selvom dette giver et godt billede, gør sandheden efter min mening denne dårlige markedsføring.

  Faktisk var det kun $ 500 i ægte valuta stablet oven på falske penge, og folk kunne kun bruge deres fødder til at prøve at bryde dem. En sikkerhedsvagt var til stede for at sikre, at ingen overtrådte reglerne, og at folk ikke kunne få pengene, hvis de brød dem. -GizModo

  Jeg synes, at denne kampagne i det mindste er lidt vildledende, for kun at lægge et par hundrede dollars og have sikkerhed til stede viser, at påstandene om produktet langt overstiger den faktiske kapacitet. Gør det ikke dig føler dig lidt deflateret, når du har fundet ud af disse fakta?

  Det er heller ikke rigtig et eksempel på "at spise din egen dogfood." Det er en softwareindustri, der bruges til at teste på de applikationer, du opretter, ved at bruge dem til at drive din egen virksomhed. Det is noget du gør i Compendium, men at lægge en bunke næsten falske penge og en sikkerhedsvagt i et par timer i en offentlig demonstration kører ikke din virksomhed på dit produkt. For at 3M faktisk skulle ”spise deres egen dogfood”, skulle de bruge deres sikkerhedsglas til at beskytte virksomhedens aktiver betydeligt.

  Folk fortjener at blive behandlet med ærlighed og respekt, og stolt at bruge de produkter, du opretter, er en fantastisk måde at vise dem, at du tror på dit eget arbejde. At sammensætte en kontrolleret foto-op for at generere falsk buzz virker mindre end helt ærlig og respektfuld. Dette er et stunt, ikke en vedvarende demonstration af tillid til dine egne produkter. Jeg synes, 3M burde reagere på, hvordan folk har fortolket dette billede og undskylder.

  • 3

   Hej Robby!

   Wow - du er en meget bogstavelig observatør! (komplement, ikke fornærmelse).

   Ad: Spise din egen dogfood - uanset om systemet er software eller en reklame, betyder det ikke rigtig noget. Det er min mening, og jeg holder fast ved den.

   Ad: Annoncering - min påskønnelse er for den kreativitet, der er involveret i annoncen. Om det er et stunt eller ej, betyder ikke noget; det får folk til at tænke over produktet eller tjenesten.

   Du antager, at hensigten var bogstavelig - at der er et par millioner dollars ude i det fri et sted, som 3M beskytter med deres eget glas. Min antagelse var anderledes - simpelthen at de ville fortælle en historie. Så snart jeg ser billedet, forstår jeg historien.

   Efter min mening tror jeg, det er en stærk annonce.

   • 4

    Så du siger, at finde ud af fakta efter at se billedet ikke havde nogen indflydelse på din opfattelse af annoncen? Jeg forudsiger, at næsten alle, der ser dette billede og lærer derefter at det var et eftermiddagsstunt, der var en sikkerhedsvagt, man kunne kun sparke glasset, og næsten alle pengene var falske - vil føle sig deflateret. Dette er et kendetegn for dårlig reklame: når du finder ud af, at det, du troede, var sandt, faktisk ikke er.

    Det er en god idé for 3M at demonstrere styrken af ​​deres glas offentligt. Men hvorfor ikke oprette en beskyttet terning med en bunke mursten, der hviler på arkglas? Eller skabe et glasgulv? Disse fortæller en fantastisk historie, som er helt sand!

    • 5

     Det gør jeg ærligt talt ikke. Hver annonce, vi ser i dag, overdriver for at 'fortælle historien', hvad enten det er en bilreklame eller en Google Adwords-annonce. Endnu en gang tror jeg ikke, at 3M havde til hensigt at lyve, det var simpelthen at komme med en kreativ annonce.

     I dette tilfælde synes jeg, de gjorde et godt stykke arbejde. En bunke klipper på glasset ville ikke have haft indflydelse (efter min mening). Det ville tale med 'styrken', men ikke til 'sikkerheden' af materialet.

     Hvis billedet nu var ledsaget af en video eller en historie om, at der var en million dollars i panelet, og det blev efterladt i 30 dage på et offentligt sted uden sikkerhed ... så er jeg enig med dig. Imidlertid ledsagede 3M ikke stedet med nogen af ​​disse ting.

     Ingen, i deres rette sind, ville gå og bygge en ny bank med et pengeskab lavet af 3M sikkerhedsglas efter at have set dette, ville de? Jeg tror ikke.

 3. 6
 4. 7

  Undskyld Doug, men jeg er enig med Robby i denne. Da jeg først så billedet, kunne jeg ikke tro, at en virksomhed ville være så sikker på deres produkt, at de ville gemme så mange penge inde i det og bare vove folk til at prøve at stjæle det.

  Jeg ville efterlade en kommentar på dit websted, der spurgte, om de havde skjulte videokameraer, der viser folk, der prøver (og formodentlig ikke) at bryde glasset.

  Men når Robby spildte bønnerne om at have en sikkerhedsvagt, der kun brugte dine fødder og for det meste falske penge, følte jeg mig bedraget.

  Jeg tænker ikke nødvendigvis mindre på 3M (jeg vil stadig købe post-it-sedler), men annoncen har helt klart mistet al sin værdi hos mig, og jeg ville ikke gå ud af min måde at købe deres sikkerhedsglas.

 5. 8

  I betragtning af denne kampagne, der blev lanceret i februar 2005, vil jeg sige, at dette giver lang hale ny betydning. Jeg håber, at PR / Marcom-teamet stadig har deres Google-alarmer oprettet - denne række indlæg vil underligge dem.

  2005-post: http://www.37signals.com/svn/archives/001064.php

  Fra et kommunikationsperspektiv er dette et øjeblikkeligt genkendeligt billede, der kommunikerer brandet, styrker deres værdier og præsenterer et stærkt budskab. det er en svær ting at gøre ved et busstoppested.

 6. 9

  Robby Slaughter forstår tydeligvis ikke markedsføringsverdenen ... du taler om dette lige nu, er du ikke, Robby? Nå ser det ud til, at det var et mesterligt marketingværktøj. Annoncering handler om at skabe et mindeværdigt billede i forbrugerens sind, og denne handling vil helt klart ikke gå ubemærket hen. Uanset dit vanvittige behov for at diskutere dets nøjagtighed / unøjagtighed, og uanset om produktet faktisk fungerer, som du ville udlede fra billedet .... du er nu slående opmærksom på dets produkt. Du har nu et uudsletteligt billede af 3M sikkerhedsglas i dit hoved. Så? Mesterlig markedsføring, periode.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.