Dette var den klassiske Can of Worms

Dåse af ormeNår du rammer den 30. kommentar på et blogindlæg på en enkelt dag, ved du, at du ramte en nerve!

Wow!

Da jeg besluttede at indlæg om min nylige utilfredshed med 37 signaler, på ingen måde prøvede jeg at ramme forsiden af TechMeme Eller har Jason Fried fortæl mig personligt. De af jer, der har eksisteret i et stykke tid, ved, at jeg er en flink fyr, der ikke kan lide at rejse vrøvl med min blog.

Når folk bliver ked af det, prøver jeg faktisk at gå ud af min måde at prøve at gå væk som venner. Vi kan være uenige og stadig være venner. Faktisk er jeg uenig med mine venner oftere end de fleste mennesker! Bare spørg dem!

Når det er sagt, er blogosfæren en vild grænse. Vi har ikke, og vi vil heller aldrig have en Adfærdskodeks. Det skal vi heller ikke! Jeg tror absolut på ytringsfriheden på Internettet.

Jeg tror også på uenighed. Vi er vores egne sheriffer i dette vilde vilde vest, og vi bør aldrig stå rundt og se, når andre bloggere truer, lyver eller endda bare giver dårlige råd. IMHOjo højere er din autoritet, omend ved google or Technoratijo mere ansvar har du for at sikre, at du præsenterer fakta som fakta og meninger som meninger.

Jeg er ærlig, når jeg siger, at jeg vil have dig til at tage mig til opgave for mine skrifter. Jeg respekterer dig absolut for at have udfordret mig. Bare ved, at når støvet er lagt, kan jeg stadig være uenig med dig. Det er okay for to personer at have forskellige synspunkter på den samme situation. Vi deler ikke den samme opfattelse, så vi opfatter aldrig tingene ens.

6 Kommentarer

 1. 1

  Jason fortalte dig? Hvor var det? Før eller efter kaldte du hans stilling "en del af uvidenhed?" Tror du, du kan gå rundt og kalde folk ”ignorante” og vaske hænderne på det? Du kastede et personligt slag.

  • 2

   Nej Michael, jeg vasker ikke hænderne på det. Derfor skrev jeg igen om det. Men jeg tager dog ikke tilbage med at bruge ordet ignorant. Under alle nøjagtige definitioner af ordet er det præcis, hvad indlægget var. Hvis nogen gerne vil fremlægge bevis for det modsatte, er jeg bestemt åben for det. Jeg er ganske sikker på, at de ikke vil være nogen beviser. Derfor udtrykket 'uvidende'.

 2. 3

  Hvordan kan du kalde nogen uvidende og derefter gemme sig bag dækket af at være en 'flink fyr'? Og yderligere klage over, at de ved at forsvare deres egen mening sagde til dig?

  • 4

   Hvem er den person, jeg kaldte ignorant? Det nøjagtige udtryk var, ”For et par dage siden introducerede deres blog endnu et stykke uvidenhed:”. Jeg gemmer mig naturligvis ikke bag noget, SH. Jeg er ikke en anonym kommentator på en blog, der bruger mine initialer. Min blog og min identitet er helt åben.

   Hvis stillingen ikke var uvidende, havde SvN enhver lejlighed til at støtte deres påstand med nogle yderligere fakta. Gjorde de? Nej. Kan de? Nej. Derfor var uvidende et nøjagtigt udtryk.

 3. 5

  Douglas, når du kalder andres skrivning for ignorant, kalder du dem ignorante. Konklusionen er, at forfatteren af ​​indlægget er uvidende, uanset om du siger det med så mange ord. Folk skriver, skrivning skriver ikke. Skrivning kan ikke skrive sig selv.

  Og hvordan gør brugen af ​​mine initialer mig til en anonym kommentator? Du har min e-mail-adresse, den er gyldig og inkluderer mit fulde navn. Når jeg indleder papirarbejde for et nyt hjem, gør jeg det så anonymt?

  Vælg dine ord lidt mere klogt, Douglas. Dine tæppeerklæringer yder af, ja, uvidenhed.

  • 6

   Tak, SH. Det er indlysende, at vi er helt uenige i brugen af ​​udtrykket uvidende. Det er fint, jeg sætter pris på, at du tog tiden ud. Jeg ville meget hellere have, at du havde været besøgende i lang tid og lært at kende mig ... men jeg formoder, at du ikke kan behage alle hele tiden.

   Take Care,
   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.