3 trin til at beskytte din blog mod en stor, fed retssag

Depositphotos17005161 s

I dag var BlogINDIANAs første dag, og det var fantastisk. Jeg gjorde en masse kvidrende fra begivenheden og kørte endda et live feed i et stykke tid.

Den første session, jeg deltog i, sprang mig virkelig væk, det drejede sig om de juridiske aspekter af blogging. Sessionen blev ikke drevet af en advokat, men af ​​en blogger, Andrew Paradies, der virkelig noterede sig alle indviklede forhold ved lovlighederne forbundet med blogging. Emnet var så overbevisende, at jeg straks redigerede min sidefod og tilføjede en ansvarsfraskrivelse til min servicevilkårsside.

1. Føj en ansvarsfraskrivelse til din blog med et link i sidefoden

Alle data og oplysninger, der gives på dette websted, er kun til informationsformål. Martech Zone fremsætter ingen erklæringer med hensyn til nøjagtighed, fuldstændighed, aktualitet, egnethed eller gyldighed af nogen information på dette websted og er ikke ansvarlig for eventuelle fejl, udeladelser eller forsinkelser i denne information eller eventuelle tab, skader eller skader, der opstår som følge af dens skærm eller brug. Al information gives på en as-is-basis.

Ansvarsfraskrivelsen fortæller folk, at de oplysninger, de finder på denne blog, er beregnet til at blive betragtet som en mening og ikke som en kendsgerning. Selvom det sømmer ret tydeligt, juridisk det er ikke medmindre du angiver det! Sæt en ansvarsfraskrivelse på din blog i dag. Gør det nu! Vent ikke.

Bedre at have en ansvarsfraskrivelse end til risiko a $ 20 millioner retssag.

2. Start et Limited Liability Corporation til din blog

Derudover har jeg også lagt min blog under mit selskab med begrænset ansvar (LLC). At sætte bloggen under min LLC, Highbridge sætter min blog under min virksomheds paraply (som det har været siden jeg startede LLC - men jeg forsømte at angive det skriftligt i min blogs sidefod).

Du behøver ikke bekymre dig om brugergenereret indhold såsom kommentarer - det er beskyttet i henhold til artikel 230 i første ændring.

3. Støt Electronic Frontier Foundation

Jeg vil tilføje, at den tredje ting, du kan gøre for at indirekte beskytte dig selv, er at abonnere eller donere til Electronic Frontier Foundation.

Dette er den eneste organisation, der ser ud og kæmper for bloggers rettigheder og friheder.

4 Kommentarer

 1. 1

  Tak, Douglas.

  Dette overbeviste mig endelig om at tage mindst det første skridt.
  I dine servicevilkår er der to små stavefejl. Du vil måske også medtage to ting til:
  1.) Varemærker tilhører deres respektive ejere
  2.) Du er ikke ansvarlig over for indhold, som du linker til.

  Martin

 2. 2
 3. 3
 4. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.