28% af gymnasieelever mener, at skolearbejde er ...

... Meningsfuld

Hat tip til bizhack!

2 Kommentarer

  1. 1

    If GHS skulle tage dette op, ville de have min fulde og udelte opmærksomhed. Selvom det aldrig vil ske, mens Mr. Lawson stadig er der.

  2. 2

    Som tidligere GHS-studerende er jeg nødt til at forsvare Mr. Lawson. Først var jeg chokeret over, at han stadig var der. Han var gammel, da jeg var i hans klasse! For det andet føler jeg, at der ikke er nogen at erstatte en god bog og faktisk skrive et forskningsoplæg. Ærligt talt hadede jeg ham - jeg havde ham til både Jr. & Sr. English. Jeg var dog langt foran mine jævnaldrende på college, fordi jeg kunne skrive en researchpapir i korrekt format osv. Han kan være gammel og stiv og vil aldrig bruge internettet til noget - men du vil sætte pris på ham på college!

    Andre kurser kunne helt sikkert bruge teknologi til at undervise - jeg tror bare ikke, du kan med engelsk.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.