10 Kommentarer

 1. 1

  Elsker grafikken! Del med mine tilhængere nu! Sociale medier bruges i vid udstrækning i dag, men jeg er stadig overrasket over, hvor mange der gør det på den forkerte måde. Det er vigtigt og godt arbejde deres tid til at undersøge og læse i marketing på sociale medier for at sikre, at det bliver gjort på den rigtige måde!

  • 2

   Tak Brandon! Med respekt - Jeg er ikke sikker på den “rigtige” eller “forkerte” måde at bruge sociale medier på som en virksomhed. Jeg ser nogle, der bare tweeter annoncer og rabatter - men de får nogle gode indløsningsrater, så hvem skal jeg bedømme? Jeg tror, ​​at hver virksomhed skal eksperimentere og se, hvad der fungerer for dem og deres publikum.

 2. 3
 3. 4
 4. 5
  • 6

   Jeg ved ikke, at jeg er helt enig. Hvis dine kunder er klar over, at der er et incitament til at holde fast i dig længe, ​​vil de ofte holde fast ved dig. De fleste virksomheder gør det modsatte. De rabatter for nye kunder og opkræver derefter eksisterende kunder ... hvilket tilskynder omsætningen i stedet.

 5. 7
 6. 8

  Virkelig nyttigt! Hvis du ikke har noget imod det, kan jeg bruge dette til min infografik? (Jeg er studerende på en designskole)

 7. 10

  I dag er sociale medier blevet en anden søgemaskine, hvor brugerne faktisk leder efter detaljerede oplysninger om produkterne eller tjenesten. Selv Bigger Brands fokuserer også på at forbedre deres online tilstedeværelse på sociale medier.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.