Den forfærdelige CMO-guide til det sociale landskab i 2014

Depositphotos42889085 s

I går fik jeg dette indlæg afsluttet og var lige ved at klikke på publicer, da jeg bankede en øl på min bærbare computer. Jeg håber, det var ikke karma, der kom for at sparke min røv. Den bærbare computer overlevede, men på en eller anden måde forsvandt blogindlægget. Jeg skriver dette indlæg med den svage lugt af øl i baggrunden for at minde mig om at holde min snarkiness nede.

Her er sagen, jeg synes, det er en frygtelig infografik. Visuelt mangler det fortælling om en overordnet historie overhovedet. Det er simpelthen en samling meninger indsamlet fra artikler og rapporter, der - tror jeg - ville gøre en frygtelig bjørnetjeneste for et selskabs tilgang til at anvende en stor social mediestrategi for at engagere og opbygge sin forretning online. Det er ikke segmenteret til B2B, B2C, forretningsstørrelse eller industrisegment. Ugh.

  • Først og fremmest manglen på nogen omtale af menneskelige aspekt af det sociale skræmmer mig. Brandbevidsthed er ikke det samme som menneskelig interaktion. At se et logo er brandbevidsthed. At samle autoritet og tillid online og få flere besøgende til at konvertere er en menneskelig interaktion, der kræver følelsesmæssigt engagement. Jeg tror ikke, at mærkebevidsthed er et primært aspekt af brugen af ​​sociale medieplatforme, jeg tror, ​​det er at opbygge et personligt ry. Folk stoler på mennesker ... og nogle af disse mennesker arbejder for mærker. Jeg har ikke dialog med eller læser mærkernes meninger online, jeg snakker, deler og køber fra mennesker.
  • Jeg er ligeglad med trafik. Trafik betyder ikke noget, medmindre trafik skaber forretningsresultater. Adfærd og konverteringer betyder mere end trafik. Jeg kan købe annoncer, der fører hundreder af tusinder af visninger til et websted, det betyder ikke noget, medmindre trafikken er relevant, interesseret og fører til en vej til konvertering. LinkedIn er “ok”, men Facebook er godt? Til hvem?
  • Det sociale medies landskab er ikke om platforme, det handler om, hvad de klarer sig godt og ikke klarer sig godt ved at hjælpe virksomheder med at kommunikere med deres kunder og kunder. I stedet for platformene skal dette tale om, hvilket indhold du kan dele, hvordan du er i stand til at dele det, og hvad kunden eller udsigten kan gøre med det. Kan de kommunikere om det? Kan de forstærke din besked til mere relevante målgrupper? Kan de købe fra det? Platforme kommer og går, men den sociale adfærd er nøglen.
  • Kundekommunikation betyder ikke noget, kundeinformation gør. Hvad er følelsen af ​​dit brand online? Hvordan anerkendes du i forhold til din konkurrence? Hvad har folk brug for i din branche? Forvalter du dit omdømme godt? Betjener du dine kunder godt i et socialt miljø, hvor dine kundeservicefunktioner deles offentligt? Hvad laver du med den ubarmhjertige mængde data og intelligens, der er derude om dine kunder og kunder?
  • Ingen diskussion af mobil (uden for Instagrams app), lokaleog social reklame? De tre aspekter af sociale medier, der genererer mest udvikling, brummer og resultater? Hvad med hvordan hver platform kan udnyttes på tværs af enheder og målrettes så effektivt? Jeg kan ikke tro, at der ikke er nogen information om dette, når du taler til landskabet på sociale medier.

Jeg ønsker ikke engang at komme ind på, hvordan SEO gjorde det på bordet. Hvis du vil tjekke en god infografik, der kan hjælpe din sociale medie marketingindsats, skal du tjekke ud En feltguide til at navigere på sociale medier, Hvordan virksomheder bruger sociale medier, Social Lokal Mobil og 36 Regler for sociale medier for nogle nyttige oplysninger.

Jeg elsker virkelig CMO.com - Jeg læser nogle fantastiske oplysninger og råd der hver eneste dag, men denne infografik savner helt marken for den gennemsnitlige marketingmedarbejder for at udnytte sociale medier effektivt. Slå ikke bare et bord i Photoshop og kald det en infografik. Få en professionelt infografisk design og fortæl en historie, som marketingfolk kan forstå, fortære, tro og dele!

Du kan tjekke denne infografik og være uenig med mig. Jeg vil dog gerne vide, hvilket handlingsråd du har samlet fra denne infografik, og hvordan du vil bruge det til din virksomhed.

CMO_Guide_Social_2014

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.