2010: Filtrer, personaliser, optimer

2010

Vi er overvældet med oplysninger fra sociale medier, søgning og vores indbakke. Mængderne fortsætter med at stige. Jeg har ikke mindre end 100 regler i min indbakke til at dirigere beskeder og advarsler korrekt. Min kalender synkroniserer mellem min Blackberry, iCal, Google Kalender og Tungel. jeg har Google Voice til at styre forretningsopkald og YouMail til at håndtere direkte opkald til min telefon.

Joe Hall skrev i dag, at privatlivets fred og brug af personlige data fra Google kan føre til selvdestruktion. Jeg elsker Joes indlæg, men er helhjertet uenig i dette. Da jeg fortsætter med at bruge Google, vil jeg have, at de skal udnytte hver eneste smule data for at give mig et strømlinet svar, der er målrettet mig personligt. Jeg vil ikke vade igennem resultaterne ... giv mig det svar, jeg har brug for.

Twitter bliver uhåndterbart ... der er for mange virksomheder, kolleger, fagfolk og tjenester, som jeg vil følge, men informationsstrømmen er nu en brandslange. Heldigvis, Feedera identificerede dette som en mulighed ... så jeg kan gå fra dette:
seesmic.png
Til dette:
feedera.png

Min forudsigelse for 2010 er, at produktivitet passer til det filtrere, optimere og Tilpas vil være vrede. Den fortsatte nedskæring af virksomhederne vil presse yderligere arbejde på minimale ressourcer. Vores produktivitet bliver nødt til at stige, uanset om vi mener, at vi har kapaciteten eller ej.

Facebook og LinkedIn har kopieret Twitters livestream-stil med rapporteringsopdateringer. Blackberry efterligner denne oplevelse på min telefon med stemme, e -mail og facebook. Selvom jeg elsker min Mac og elsker, hvor smuk iPhone -grænsefladen er, fortsætter min arbejdsbyrde med at stige. Jeg har ikke brug for smuk ... Jeg har brug for produktivitet. Streaming -grænseflader hjalp i 2009, men nu er de ude af kontrol, og jeg har brug for hjælp til at kollapse dem til uddrag, der er relevante for mig personligt.

I denne uge er jeg begyndt at arbejde med ChaCha. Tidligere har jeg ikke brugt deres service; dog har jeg nu tilføjet 242242 til min adressebog, så jeg kan skrive til spørgsmål og få et enkelt relevant svar tilbage. Der er allerede en masse tilfredshed ... mens jeg kører, kan jeg spørge adressen, telefonnummeret, åbningstider osv. På min destination. Jeg behøver ikke at søge, filtrere og derefter navigere på et websted. Jeg mangler bare svaret ... et enkelt svar.
questions.png

Jeg er ikke den eneste. Væksten af ​​mere relevante, detaljerede spørgsmål vokser også hurtigt på Google. Jeg tror, ​​at tendensen til søgning vil fortsætte i denne retning - hvor tjenester filtreres til det bedste resultat, bliver mere værdifulde.

Som et resultat vil min forudsigelse for 2010 være en overflod af utrolige værktøjer i stigning for at hjælpe virksomheder og forbrugere med at filtrere, optimere og personliggøre deres oplevelser online. Dette er endnu et slag mod marketingfolk - det betyder, at deres budskab skal være mere relevant, rettidig og vigtig ... ellers filtreres den væk.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jeg er helt enig i, at Twitter let kan blive uoverskuelig, og at der er en lys fremtid for værktøjer som den, der diskuteres her.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.