2,000 indlæg, og vi er lige ved at komme i gang!

mobil hdr

Sidste gang jeg fejrede væksten i denne blog, var da jeg overgik 1,000 indlæg mark i november 2007. Her er vi på 2,000 indlæg, og bloggen er sund, ikke velhavende 🙂 og klog. Det er tid til at sparke det op, og jeg går stort.
mtblog-2000.png

Kommer snart er en mindre rebranding af siden ... nej ... den osteagtige Windows 2000-genindspilning er ikke et eksempel! Nogle af jer husker måske, da jeg skiftede domænet fra dknewmedia.com til martech.zone ... det var den første fase i at adskille bloggen fra mit personlige brand. Den ene gjorde ondt! Jeg mistede min 1,000 placering på Technorati, mistede en TON backlinks (selvom jeg 301 havde siden) og mistede en vis autoritet. Jeg forbedrede dog nogle placeringer på specifikke søgeord, som jeg selv ville målrette mod ... som "Marketing Technology".

En meget større ændring er ansættelse af yderligere marketingfolk, hver med deres egen ekspertise:

 • Jon Arnold - en ekspert på brugervenlighed og webdesign.
 • Chris Bross - en ekspert på betaling pr. Klik.
 • Lorraine Ball - en marketing- og PR-ekspert.
 • Chris Lucas - en ekspert på sociale medier og marketingteknologi.
 • Nila Nealy - en branding- og strategiekspert.
 • James Paden - en e-handel og konverteringsoptimeringsekspert.
 • Adam Small - en mobil marketingekspert.
 • Bryan Povlinski - en nyuddannet markedsføringskandidat og Orr Fellow ... Bryan vil hjælpe bloggen og give sin indsigt som ung marketinguddannelse.

Jeg har været i diskussioner med nogle regionale marketingfolk og kan begynde nogle kommende projektbøger, nogle e-bøger og måske endda en konference.

Mit håb i alt dette er at give praktisk, brugbar rådgivning for marketingfolk. Mange af mine læsere er CMO'er på virksomhedsniveau ... men andre er 1-personers butikker, der gør alt fra langsigtede strategier til at rette JavaScript op på deres hjemmeside.

Der er nogle fantastiske marketingwebsteder derude, der fokuserer på nyhederne, de nyeste analytikerapporter og teknologier - men jeg håber at udfylde hullet ved at være en blog, hvor du kan få ekspertrådgivning til at udføre dit job hver dag. Mere på vej!

Dette er et nyt kapitel og lukker kapitlet om min blog. Jeg vil stadig være chefkok og flaskevasker, når vi fortsætter, men videre vores blog du får forskellige synspunkter og flere muligheder for at engagere vores eksperter dagligt.

Meget mere at komme!

6 Kommentarer

 1. 1

  Tillykke Doug !! Bliv ved! Mange tak for al din værdifulde indsigt!

  Det bedste til din nye satsning!

  Saludos desde Mexico!

 2. 3

  Meget interessant. Glad for at du holder travlt! Jeg tror, ​​det er en god idé og kan ikke vente med at se, hvad der sker med alle de nye forfattere. Bør være en eksplosion af indhold! Vil du starte din egen personlige blog igen? (ikke at du ville have tid til at skrive eller noget)

 3. 5
 4. 6

  Tillykke med at ramme 2,000!

  En interessant øvelse ville være at se over dine tidligere 2,000 blogs og finde de poster, som du værdsætter mest. Ikke at 2,000 er for mange, men at nogle har været mere populære og mere meningsfulde end andre.

  Som en almindelig læser ved jeg for eksempel, at jeg rutinemæssigt springer over dine "Links til denne dato" -indgange, men altid nyder dine "rants". Måske kan denne selvanalyse hjælpe dig med at fortsætte med at forbedre din blogging for alle dine læsere.

  Igen, tillykke!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.