2,000 bloggere Gaming Technorati? Waaaaah!

Depositphotos45079045 s

Min blog blev ansat et stykke tid tilbage i Z-liste. Det var en fantastisk liste over mindre kendte bloggere, der arbejdede meget hårdt på deres håndværk og havde en stigende grad af indflydelse i blogsfæren og på nettet. Listen blev genudgivet på hundredvis af blogs, hvilket påvirkede vores rang på Technorati og vores placering af søgemaskiner. På sit højeste blogger A-lister Seth Godin brugte endda lidt tid på at tale om det.

Et nyt eksperiment startede med en collage af 2000 bloggere ... ansigterne på blogs fra hele verden. Den lavede jeg også! Begge gange var jeg på listen og bad ikke om det. På 2000 -blogger -eksperimentet meldte jeg mig frivilligt, men det var faktisk efter, at jeg allerede var sat på det uden viden. Jeg stoppede dog ikke med at lægge de 2,000 ud på mit websted ... men det er en enorm mængde billeder, der skal vises!

Nu skriger andre bloggere dårligt over dette. Websteder råber endda for at boykotte Technorati.

55,000,000 blogs i verden og på en eller anden måde '2000' rokker universet '. Giv mig en pause. Dette er absolut ikke anderledes end at dele din blogroll, handle links med nogen, give væk merchandise for at nævne din blog, linkbaiting, "Gør mig til en Technorati Favorit" -knap, 'optimere' til søgemaskiner, grave, .... eller endda KØB din Technorati -rang ved at annoncere på andre websteder. John Chowfortsætter for eksempel med at bruge alle metoder til at give hans rang et løft.

Rager det mig? Absolut ikke!

Dette er virkeligheden folk ... intet andet. Det kan betale sig at annoncere, punktum. Når det er sagt, kan reklame få dig rang, indflydelse, autoritet og placering af søgemaskiner ... men det vil ikke beholde dem. For at bevare din rang, indflydelse, autoritet og søgemaskineplacering skal du arbejde med dit indhold. Ellers bliver dit websted en svingdør for besøgende, og din placering vil gå ned ad rørene.

Med tiden vil oppustede rækker tømmes. Med tiden vil gode blogs stige til tops. Der vil altid være folk, der flyver forbi dig, der ikke fortjener det, og folk, du vil flyve forbi, som virkelig gør det. John Chow træder op af stigen og giver derefter sine læsere kvalitetsindhold, så han bliver der.

Jeg kan huske et stykke tid tilbage, hvornår Scoble nævnte, hvordan websteder med sociale bogmærker ødelagde hans blogtrafik. Satte han sig og bad om en boykot af Digg? Ingen! Han lancerede et nyt initiativ, der vinder fart og udsætter sig for et helt nyt publikum.

Dette er ikke børnehave, lad være med at græde og kom tilbage i spillet. Mand op!

Her er en liste over blogindlæg om listen ... Jeg lægger dem på en fin liste, så du kan sætte dem i dit indlæg, hvis du beslutter dig for at kommentere listen over 2,000 bloggere. Måske kan vi starte 2,000 taler om 2,000 Liste.

 1. Zolis blog
 2. Webstrateg
 3. Tony Hung
 4. Instabloke

Ironisk nok løfter disse bloggere, der taler om det 2,000 bloggers eksperiment, nu deres placering i Technorati. Måske hvis vi straffer alle, der er på listen, bør vi også straffe alle, der blogger om listen, eh ?!

Hvem er du til at fortælle mig, at jeg ikke fortjener den placering, jeg har? Jeg tror virkelig på, at det indhold og den information, jeg bringer mine læsere, er af yderste kvalitet og fortjener meget mere end mange af Top 100 Technorati -blogs derude. Det er ikke op til Technorati at bestemme. Det er ikke dig, der bestemmer. Det er op til de mennesker, der fortsætter med at vende tilbage og læse min blog, at bestemme. Det er dem, jeg tjener.

13 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Jeg er en stor fan af Technorati, og det ville være svært for mig at undgå det. Jeg håber bare, de anerkender, at når du prøver at 'finjustere' demokrati, er det ikke længere et demokrati.

 2. 3
 3. 5

  Hej Doug. Jeg er tilfældig enig i det meste af det, du har sagt. Hvis du læser mit indlæg (som du har gjort), vil du se, at jeg virkelig sætter spørgsmålstegn ved hele Technorati-rangordningssystemet. Ikke om det er rigtigt eller forkert. Men hvad i helvede betyder det.

  Og btw, jeg er meget enig med dit sidste afsnit om, hvem der bestemmer vigtigheden af ​​min blog. Læsere baby, læsere!

  • 6

   Tak Dawud! Jeg er ikke nødvendigvis uenig med Technorati-rankingmekanismen ... Jeg tror bare, at hvis bloggere beslutter at promovere andre bloggere ... fungerer placeringen faktisk og ikke bliver 'gamed'. Det er en god metode til at promovere blogs, der ellers ikke promoveres.

   Et andet forsøg på at rangordne, der er ret godt, er Todd And's Power 150. Todd forsøger at veje hver af rangmotorer og score i overensstemmelse hermed.

 4. 7

  Jeg er uenig i, at jeg ikke er på listen i 2000. Det ville helt sikkert være en kunstig inflation, men det er jeg okay med. Effekten ville falme, og jeg ville have flere læsere, end jeg startede med. Jeg har startet blogs før, og jeg kan ikke lide at klatre ud af anonymitet. Jeg er ikke sikker på, at jeg nogensinde har forladt det, men jeg har klatret meget.

  • 8

   Det er et rigtig godt punkt, Douglas og jeg er 100% enige om. "Klatringen ud af anonymitet" ... superlinie. A-liste bloggere elsker at nævne hinanden, fordi de ved, at det hjælper deres rang og eksponering, så hvordan kommer 'den lille fyr' deroppe? Memes og lister som dette er det perfekte værktøj til at få eksponering.

   Tak for din kommentar og forbi!

 5. 9
 6. 10
 7. 11
  • 12
 8. 13

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.