2,000 bloggere Gaming Technorati? Waaaaah!

Depositphotos45079045 s

Min blog blev ansat et stykke tid tilbage i Z-liste. Det var en fantastisk liste over mindre kendte bloggere, der arbejdede meget hårdt på deres håndværk og havde en stigende grad af indflydelse i blogsfæren og på nettet. Listen blev genudgivet på hundredvis af blogs, hvilket påvirkede vores rang på Technorati og vores placering af søgemaskiner. På sit højeste blogger A-lister Seth Godin brugte endda lidt tid på at tale om det.

Et nyt eksperiment startede med en collage af 2000 bloggere ... ansigterne på blogs fra hele verden. Jeg lavede den også! Begge gange var jeg på listen og anmodede ikke om det. På bloggereksperimentet i 2000 meldte jeg mig frivilligt, men det var faktisk, efter at jeg allerede var sat på det uden viden. Jeg stoppede dog ikke med at sende de 2,000 på mit websted ... det er en enorm mængde billeder at vise!

Nu skriger andre bloggere dårligt over dette. Websteder råber endda for at boykotte Technorati.

55,000,000 blogs i verden og på en eller anden måde 'rocker universet' disse 2000 blogs. Giv mig en pause. Dette adskiller sig absolut ikke fra at dele din blogrulle, handle links med nogen, give væk merchandise for at nævne din blog, linkbaiting, "Gør mig til en Technorati-favorit" -knap, 'optimering' til søgemaskiner, grave, .... eller endda KØBE din Technorati-rang ved at annoncere på andre websteder. John Chowfortsætter for eksempel med at bruge alle metoder til at give hans rang et løft.

Rager det mig? Absolut ikke!

Dette er virkelighedens folk ... intet andet. Det lønner sig at annoncere, punktum. Når det er sagt, kan reklame få dig rang, indflydelse, autoritet og placering af søgemaskiner ... men det holder dem ikke. For at opretholde din rang, indflydelse, autoritet og placering af søgemaskiner skal du arbejde på dit indhold. Ellers bliver dit websted en karuseldør for besøgende, og din placering vil gå ned i rørene.

Med tiden vil oppustede rækker tømme. Med tiden vil gode blogs stige til toppen. Der vil altid være folk, der flyver forbi dig, der ikke fortjener det, og folk du vil flyve forbi, der virkelig gør. John Chow træder op ad stigen og giver derefter sine læsere kvalitetsindhold, så han bliver der.

Jeg kan huske et stykke tid tilbage, hvornår Scoble nævnte, hvordan websteder med sociale bogmærker ødelagde hans blogtrafik. Satte han sig og bad om en boykot af Digg? Ingen! Han lancerede et nyt initiativ, der vinder fart og udsætter sig for et helt nyt publikum.

Dette er ikke Børnehave, hold op med at græde og kom tilbage i spillet. Mand op!

Her er en liste over blogindlæg om listen ... Jeg lægger dem på en god liste, så du kan sætte dem i dit indlæg, hvis du beslutter at kommentere på listen over 2,000 bloggere. Måske kan vi starte 2,000 taler om 2,000 Liste.

 1. Zolis blog
 2. Webstrateg
 3. Tony Hung
 4. Instabloke

Ironisk nok løfter disse bloggere, der taler om de 2,000 bloggereksperimenter, nu deres placering i Technorati. Måske hvis vi straffer alle, der er på listen, skal vi også straffe alle, der blogger om listen, ikke ?!

Hvem er du, der fortæller mig, at jeg ikke fortjener den placering, jeg har? Jeg tror virkelig, at det indhold og de oplysninger, jeg bringer mine læsere, er af den højeste kvalitet og fortjener meget mere end mange af de 100 mest Technorati-blogs derude. Det er ikke Technorati at beslutte. Det er ikke til dig at beslutte. Det er for folk, der fortsætter med at komme tilbage og læse min blog, at beslutte. Det er de mennesker, jeg tjener.

13 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Jeg er en stor fan af Technorati, og det ville være svært for mig at undgå det. Jeg håber bare, de anerkender, at når du prøver at 'finjustere' demokrati, er det ikke længere et demokrati.

 2. 3
 3. 5

  Hej Doug. Jeg er tilfældig enig i det meste af det, du har sagt. Hvis du læser mit indlæg (som du har gjort), vil du se, at jeg virkelig sætter spørgsmålstegn ved hele Technorati-rangordningssystemet. Ikke om det er rigtigt eller forkert. Men hvad i helvede betyder det.

  Og btw, jeg er meget enig med dit sidste afsnit om, hvem der bestemmer vigtigheden af ​​min blog. Læsere baby, læsere!

  • 6

   Tak Dawud! Jeg er ikke nødvendigvis uenig med Technorati-rankingmekanismen ... Jeg tror bare, at hvis bloggere beslutter at promovere andre bloggere ... fungerer placeringen faktisk og ikke bliver 'gamed'. Det er en god metode til at promovere blogs, der ellers ikke promoveres.

   Et andet forsøg på at rangordne, der er ret godt, er Todd And's Power 150. Todd forsøger at veje hver af rangmotorer og score i overensstemmelse hermed.

 4. 7

  Jeg er uenig i, at jeg ikke er på listen i 2000. Det ville helt sikkert være en kunstig inflation, men det er jeg okay med. Effekten ville falme, og jeg ville have flere læsere, end jeg startede med. Jeg har startet blogs før, og jeg kan ikke lide at klatre ud af anonymitet. Jeg er ikke sikker på, at jeg nogensinde har forladt det, men jeg har klatret meget.

  • 8

   Det er et rigtig godt punkt, Douglas og jeg er 100% enige om. "Klatringen ud af anonymitet" ... superlinie. A-liste bloggere elsker at nævne hinanden, fordi de ved, at det hjælper deres rang og eksponering, så hvordan kommer 'den lille fyr' deroppe? Memes og lister som dette er det perfekte værktøj til at få eksponering.

   Tak for din kommentar og forbi!

 5. 9
 6. 10
 7. 11
  • 12
 8. 13

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.