Tilføj disse 2 elementer til hvert indlæg, og din blog eksploderer i popularitet

2

Så du hvad jeg gjorde der? I alt, osteagtig, off-the-charts linkbait... og det fungerede. Du er her, fordi jeg skrev et blogindlæg på en bestemt måde. Dette er nøglestrategien på websteder som Upworthy og Buzzfeed, og de har trukket millioner af læsere ved at justere deres indlægstitler til kun at have 2 nøgleelementer ... nysgerrighed og følelser.

 1. Nysgerrighed - ved at nævne 2 ting begynder dit sind at undre sig, og fristelsen til at klikke igennem er bare for meget.
 2. Emotion - Jeg brugte omhyggeligt udtrykket popularitet i postens titel. Hvem ønsker ikke, at deres blog skal være populær?

Disse 2 elementer i en post titel er latterligt succesrige, men du skal bruge dem med ekstrem forsigtighed. Jeg er allerede træt af de steder, jeg nævnte ovenfor. Selvom de ofte har uimodståeligt indhold, finder jeg ikke værdi i dem og mister ofte værdifulde minutter på at kigge på billeder af katte eller se tårevækkende historier. Bemærk: Jeg linkede ikke til disse websteder af frygt for at miste din opmærksomhed i de næste 45 minutter.

Betyder det, at du skal undgå taktikken? Nej ... men jeg tror, ​​du bliver nødt til at forhindre titlerne i at gå over toppen og levere lige hvad du sagde, du ville. Jeg finder ud af, at mange af de sider, der bruger denne taktik, simpelthen ikke opfylder forventningen om titlen. Ton det ned et par hak, og du finder det en fantastisk strategi.

Så ... lad os sige, at du er fotograf, og at du har et indlæg om 8 tip til at tage fotos. I stedet for standard ol ' 8 Tips blogindlæg, kan du skrive et indlæg som Gør disse 8 enkle trin, inden du tager dit næste billede, så bliver du forbløffet over resultaterne. Nysgerrighed (hvilke trin?) Og følelser (forbløffet!).

Måske er det ikke noget så strålende som at tage et billede. Måske kontrollerer det dine dæk! Du skulle skrive om tip fra professionel mekanik. I stedet… De professionelle hemmeligheder ved at forlænge dækkets levetid uden at ofre sikkerheden. Indlægget kan stadig handle om at opretholde lufttryk og dreje dine dæk ... men du kan omdanne samtalen ved at tappe til nysgerrighed (hemmeligheder?) Og følelser (sikkerhed!).

Tag ikke mit ord for det. Giv det et skud på din næste serie blogindlæg. Hvis du kan øge klikfrekvensen, kan dine artikler ses mere, deles mere og føre til yderligere forretning. Gå eksplodere i popularitet!

2 Kommentarer

 1. 1

  Doug, det er rigtigt, at linkbait “fungerede” i den forstand, at jeg er her. Jeg læste dit indlæg. Men jeg læste den ikke på grund af titlen - jeg læste den, fordi jeg kendte forfatteren, og jeg tænkte, at du muligvis kunne opfylde dit løfte.

  Du får lidt mere trafik på denne måde, og du får noget engagement fra mig i form af en kommentar, men jeg føler faktisk mindre engageret i dit brand i øjeblikket. Jeg vil ikke dele dette indlæg. Jeg føler ikke, at det gav noget, jeg ikke vidste før.

  Men det kan være dit mål. Jeg tror, ​​websteder som Upworthy og Buzzfeed forsøger at få zillioner af mennesker til at klikke igennem, fordi de ikke er interesseret i engagement på højt niveau. De søger indtryk for deres annoncer og brandbevidsthed, ikke folk, der udvikler en respekt for deres ekspertise og dybdegående rapportering.

  Er dit råd gyldigt? Det afhænger af målene for marketingmedarbejderen. Hvis du vil have folk, der er imponeret over "hemmeligheden" ved at dreje dine dæk eller "forbløffet" over rådene om at bruge tredjedelsreglen, så er denne formel måske umagen værd. Men jeg ved for denne forbruger, jeg prøver IKKE at klikke på linkbait. Jeg er kun her, fordi jeg kender dig personligt. Enhver anden med denne titel ville være blevet ignoreret.

  • 2

   Awesome retort @robbyslaughter: disqus - og du finder ud af, at jeg er helt enig. Jeg bruger faktisk ikke denne strategi på min blog, og det har slået mig fra på andre blogs. Jeg ønsker dog at skrive bedre posttitler uden at gå overbord ved at agnere folk. Selvom denne specifikke strategi kan være over toppen - tror jeg, at det er nøglen at bruge nysgerrighed og udnytte følelser ... uden den osteagtige linkbait. Tak for at starte en god samtale!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.