1,500 indlæg! Videre til dominering af sociale medier!

Depositphotos31866881 s

Jeg brugte Internet Archive Wayback Machine i aften for at prøve at finde ud af, hvornår jeg officielt begyndte at blogge. Jeg var en sen blomstrer sammenlignet med de bloggere, der begyndte at blogge, da det stadig blev kaldt journalisering.

Min tidligste blogging fandt sted den Ryze med en Newspaper Database Marketing -gruppe (jeg er ikke sikker på, om Ryze har haft en opgradering siden 2005!). Jeg gik derefter videre til Blogger og begyndte at skrive Doug's Rant.

første blogindlæg på min hostede WordPress-blog handlede om Mountain Dew, der annoncerede sig selv, da en morgenmad hentede mig. Denne annonce skulle motivere enhver til at starte en blog!

1500

Når jeg ser tilbage på folk, der har blogget for godt i løbet af a årti, det er fantastisk, at jeg har erhvervet den statistik, jeg har på dette websted i sin korte levetid:

  1. Martech Zone var konsekvent blandt de top 5,000 blogs på Technorati.
  2. Martech Zone var i Power 150 til Marketing Blogs på nettet.
  3. Martech Zone fortsætter med at være i top 100,000 websteder pr. Alexa.
  4. Over 400,000 mennesker har besøgt min blog.
  5. Over 40% af mine nye besøgende kommer herfra google.

Jeg vil fortsætte med at uddanne folk om, hvordan man automatiserer, integrerer og får mest muligt ud af deres marketingteknologi med mindst mulig indsats.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.