10 forslag til forbedring af Digg

Digg

 1. Hjemmesiden er ikke målrettet mod mig, og den er slet ikke målrettet mod optimering til sociale medier. Min Digg -side skal have min vens seneste diggs, mine seneste diggs samt andre indholdsområder, som jeg kan tilføje (efter kategori osv.)
 2. “Digg handler om…” er spildplads. Flyt menuen op. Hvis jeg vil vide, hvad Digg er, skal du sætte et om -link. Du optager meget værdifuld fast ejendom.
 3. Pro/Con kommentarer. Jeg vil gerne se, hvem der har den bedste kommentar FOR et emne, og hvem der har det bedste emne MOT. Lad os starte konflikten. Den endeløse strøm af kommentarer er ubrugelig.
 4. Hvor rangerer jeg? Jeg er ikke en stor graver ... men jeg vil gerne vide, hvor mine historier rangerer på det samlede websted. Hvem er de 10 bedste gravere?
 5. Slip af med det store kæmpe Diggnation Podcast-banner. Sheesh ... en dejlig lille højttaler ville fange mere opmærksomhed på Podcast.
 6. Aktivér hvisken, måske en chat på de mest aktive Diggs. Træk samfundet i realtid.
 7. Tags, tags, tags. Dine kategorier suger. Det gør de virkelig. Hvorfor ikke lade folk tagge deres poster, så jeg kunne abonnere på "CSS" (som et eksempel).
 8. Kommende historier? Hvad med historier i hurtig bevægelse? Jeg er ligeglad med den lamme kommende historie. Men hvis den fik 10 diggs på få minutter ... hvorfor ikke rangere på acceleration?
 9. API? Jeg ville ønske, at jeg kunne tilføje de historier, som jeg duggede, eller som jeg sendte til min hjemmeside. RSS er ret begrænset ... men en API ville gøre det muligt for mig at lave ansøgninger
 10. Digg -advarsler. Når mine venner graver en historie, hvorfor får jeg ikke en advarsel?

6 Kommentarer

 1. 1

  Punkt 8: helt enig. Det eneste, der er værre end at se de samme historier på Digg-hjemmesiden hele dagen, er at se middelmådige / forfærdelige / forfærdelige historier på den kommende side.

 2. 2

  Punkt nr. 7 er virkelig irriterende. Deres kategorier er SÅ begrænsede, jeg var nødt til at sætte nogle ting i Offbeat News på grund af manglen på kategorier.

 3. 3

  Med hensyn til kommende historier er det muligt at sortere de kommende historier efter mest populære snarere end nyeste. Jeg finder ud af, at det er en nem måde at se, hvad de hotteste kommende nyheder er i det øjeblik.

  Forhåbentlig er det til hjælp. 🙂

 4. 4
 5. 5

  Hej gutter ... hvis du er interesseret i et websted til at udgive historier, hvilket er meget mere pålideligt og troværdigt end Digg, prøv Profigg.com. Det er et nyt projekt, der især hjælper mellemstore og små til at promovere historier, der ellers aldrig ville få synlighed.

 6. 6

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.