10 trin til at skrive et effektivt blogindlæg

blogidee

blogideeDette kan virke som et elementært indlæg ... men du vil blive overrasket over, hvor mange folk der beder mig om råd om, hvordan man skriver en effektivt blogindlæg. Jeg vil også tilføje, at jeg nogle gange er meget forvirret, når jeg læser nogle indlæg om, hvad målet var, relevansen var, og hvis bloggeren overhovedet tænkte på læseren, da han / hun skrev indlægget.

 1. Hvad er det central idé af stillingen? Er der et svar, du prøver at give på et specifikt spørgsmål? Forveks ikke folk ved at blande forskellige ideer i et enkelt blogindlæg. Er emnet bemærkelsesværdigt? Bemærkelsesværdigt indhold distribueres på sociale medier og kan tiltrække flere læsere. Beslutte hvilken type stilling du skal skrive.
 2. Hvad søgeord kunne du målrette med dit blogindlæg? Sandheden bliver fortalt, jeg leder ikke altid efter søgeord, der kan promoveres, når jeg blogger, men det er en fantastisk måde at erhverve nye læsere på. Fyld ikke masser af nøgleord i et enkelt blogindlæg ... det er okay at koncentrere sig om et par relaterede ord.
 3. Brug nøgleord i dit indlægs titel, de første ord i dit indlæg og de første ord i dit indlæg Meta Description. Fed nøgleord eller at bruge dem i underoverskrifter og drysse dem i dit indlæg kan gøre en stor forskel for, hvordan dit indlæg er indekseret med søgemaskinerne.
 4. Er der andre blogindlæg kan du henvise til, når du skriver dit nuværende indlæg? At linke internt til andre indlæg kan hjælpe en læser med at dykke dybere og genoplive noget gammelt indhold, som du har skrevet. Forbindelse eksternt kan fremme andre branchefolk og give noget ekstra foder til støtte for dit indlæg.
 5. er der en repræsentativt billede at du kan bruge, der efterlader et indtryk hos læseren? Vores hjerner husker ikke ofte ord ... men vi behandler og optager billeder meget bedre. At få et godt billede til at repræsentere dit indhold vil give mere indtryk hos dine læsere. Tilføjelse af alternativ tekst til billedet kan hjælpe med SEO. (Og hvis et billede er tusind ord værd ... et Infografik er 100,000 værd og en video er en million værd!)
 6. Kan du skrive indholdet ved hjælp af punkttegn? Folk læser ikke blogindlæg så meget, som de scanner dem. Brug af punktpunkter, korte afsnit, underoverskrifter og fed nøgleord kan hjælpe folk med at scanne indlægget og let beslutte, om de ønsker at grave dybere ind eller ej.
 7. Hvad vil du have folk til do efter at de har læst indlægget? Hvis du har en virksomhedsblog, er det måske at invitere dem til en demonstration eller ringe til dig. Hvis det er en publikation som denne, er det måske at læse yderligere indlæg om emnet eller promovere det til deres netværk. (Du er velkommen til at trykke på Retweet og Like-knapperne ovenfor!)
 8. Hvor længe skal dit blogindlæg være? Så længe det tager at få din pointe frem - aldrig længere. Jeg gennemgår ofte mine indlæg og finder ud af, at jeg har bloveret lidt om et emne - så jeg rydder det op og klipper alle de fremmede ting ud af det. Et mere populært indlæg, som jeg skrev, var 200 ideer til blogindlæg ... det var lang, men det fungerede! Hvis jeg skriver afsnit, har jeg en tendens til at holde det til en håndfuld korte afsnit - en eller to sætninger topper. Igen er det nøglen at gøre indholdet let fordøjeligt.
 9. Tag og kategoriser dit indlæg med nøgleord, du ønsker, at publikum skal finde indholdet under. Mærkning og kategorisering kan hjælpe dig og dine læsere med at finde indhold lettere, når de gennemsøger dit websted om et bestemt emne. Det kan også hjælpe med at organisere yderligere indhold som f.eks Relaterede indlæg.
 10. Vis en vis personlighed og give dit synspunkt. Læsere er ikke altid på udkig efter bare at finde svar i et indlæg, de søger også at finde ud af folks meninger om svaret. Kontrovers kan føre til meget læserskare ... men vær retfærdig og vær respektfuld. Jeg elsker at diskutere folk på min blog ... men jeg prøver altid at holde det til det emne, der er til rådighed, uden at ringe eller se ud som en røv.

8 Kommentarer

 1. 1

  Vidunderlig artikel, der diskuterer den tekniske side af at skrive og sende en blog. Fantastiske oplysninger at gennemgå FØR du sender din næste blog.

 2. 2

  Hvis vi rangerer et indlæg efter det, vi tager væk fra indlægget, rangerer dette indlæg højt. Selve indlægget er et eksempel på indlægget. For eksempel # 4 andre blogindlæg - hvad er der 10 i indlægget? Tak.

 3. 3
 4. 4

  Tak Doug. Det er aldrig en dårlig idé at gå tilbage til det grundlæggende om, hvordan man skriver et godt indlæg. Heldigvis hjælper den platform, jeg bruger (Compendium) med at guide og støtte mig på mange af disse trin, men alligevel er dit første skridt så sandt og min største personlige udfordring, når jeg prøver at skrive et godt indlæg. Så sjovt, at du linkede dit indlæg til 200 indholdsidéer som et eksempel på et langt indlæg. Det er langt, men meget let fordøjet og vil hjælpe folk med at blive udført på nogle af de andre trin, du angiver her. Håber dine læsere tjekker dette link! 

 5. 6

  Tak Doug for alle tipene. Jeg er ny i blogverdenen og har haft svært ved klart og effektivt at få min pointe frem. Jeg vil helt sikkert bruge disse tip i mine kommende blogs.   

 6. 8

  Jeg har aldrig læst eller skrevet på en blog, så dette var den perfekte artikel! Tak for at forklare det grundlæggende på en meget forståelig måde.  

  Dernæst skal jeg lære "Underskriver jeg denne ting, og hvad sker der, når jeg klikker på" Send som ... "?

  Jeg antager, at jeg er ved at finde ud af det! 

  BTW, jeg er kendt som CharacterMaker.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.